Ruissalon Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Ruissalon Kylpylässä on 171 huonetta. Huoneissa on televisio, sisäinen infokanava, puhelin, kylpytakit, suihku/kylpyamme ja WC. Useimmista huoneista on merinäköala. Osa huoneista on allergiahuoneita ja liikuntarajoitteisille tarkoitettuja huoneita. Myös lemmikit ovat tervetulleita Ruissalon lemmikkihuoneisiin lisämaksusta, joka kattaa mm. huoneen siivouskulut loman jälkeen. Lemmikkihuone varataan myyntipalvelusta.

Superior

2 hengen Superior-tason huone(n. 28m²). Huoneessa on parkettilattia, TV, puhelin, minibaari, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneissa sängyt ovat vierekkäin. Suurimmassa osassa huoneita on myös parveke.

Comfort (merinäköala)

2 hengen Comfort-tason huone (n. 20m²). Huoneet on remontoitu vuonna 2008. Huoneessa on parkettilattia, TV, radio, puhelin, suihku ja kylpytakit. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

Comfort

2 hengen Comfort-tason huone (n. 20m²). Huoneessa on parkettilattia, TV, radio, puhelin, suihku tai kylpyamme ja kylpytakit. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Kaikissa huoneissa sängyt on sijoitettu erilleen. Varattavissa myös huoneita liikuntarajoitteisille.

RUISSALON KYLPYLÄ FACEBOOKISSA

RUISSALO FACEBOOKISSA

NUKU YÖ PUUSSA - tutustu Ruissalon Tentsile-leiriin!