Kolme allasta ja meri
Ruissalon Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

TURKU Ruissalon Kylpylä

Ruissalon Kylpylä

Tervetuloa hyvän olon lähteille Ruissalon Kylpylään. Kylpylä on omistautunut laadukkaiden hyvinvointipalvelujen sekä elämyksellisien kokous- ja juhlapalvelujen tarjoamiselle. Paikka on otollinen niin hyvinvoinnistaan huolehtiville lomailijoille, aktiviteetteja tai terveellisen elämän eväitä kaipaaville kokousasiakkaille sekä luonnon kauneutta ja erinomaista palvelua arvostaville tapahtumanjärjestäjille.

Majoitus

Raikkaassa meri-ilmassa vietetyn päivän jälkeen Kylpylän tyylikkäät huoneet kutsuvat lepäämään. Ruissalon Kylpylässä on 171 huonetta, joista 43 on tilavia Superior-tason huoneita korkeatasoisessa uudisosassa lähellä Kylpylän kaikkia palveluita. Huoneet ovat monipuolisesti varustettuja ja useimmista huoneista on merinäköala. Tarjolla on myös allergiahuoneita ja liikuntarajoitteisille tarkoitettuja huoneita. Myös lemmikit ovat tervetulleita mukaan kylpylälomalle Ruissaloon.

Ruissalosta löytyvät myös hauskat ja elämykselliset Tentsile-puumajoitteet. Retkeily ei voisi olla helpompaa - nuku yö puussa ja nauti kylpylän palveluista ja hotelliaamiaisesta!

Kokoukset ja juhlat

Kun on kokouksen, seminaarin tai juhlan aika, Kylpylän monipuoliset kokous- ja juhlatilat tarjoavat oivallisen vaihtoehdon aina lähes 200 hengen tilaisuuksille. Seitsemästä kokoustilasta löytyy sopiva tila myös ryhmätyöskentelyyn. Luovassa tilassa voit antaa ajatuksen lentää merimaisemaa ihaillessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii tilaisuuden järjestelyistä, kokoustekniikasta ja tilaisuuteen ja sen teemaan liittyvistä aktiviteeteista.

Ruissalon Kylpylässä vietät myös ikimuistoiset häät, merkkipäivät, sukujuhlat ja luokkakokoukset.

Kylpylä ja hoidot

 

Kylpylän sauna- ja allasosasto pore- ja virkistysaltaineen houkuttelee rentoutumaan niin majoittuvia vieraita kuin päiväkävijöitäkin. Rohkeimmat voivat pulahtaa myös läpi vuoden suoraan mereen ja kiiruhtaa sen jälkeen saunan lämpöön. Kylpylässä voit nauttia myös hemmottelevista hoidoista. Hoitovalikoimamme sisältää mm. erilaisia hyvän olon päiväpaketteja sekä erilaisia rentoutus-, vartalo-, käsi- ja jalkahoitoja. Kokeile esim. Ruissalon kuuluisaa Hunajaturvehoitoa tai saariston omaa luonnonsavihoitoa. Tarjolla on myös erilaisia kasvo- ja muita kauneushoitoja sekä parturi- ja kampaamopalvelut.

Ravintolat

Ruissalon Kylpylän ravintoloista avautuu sykähdyttävä merimaisema. Avara ravintola Loisto tarjoaa maistuvat aamiaiset, lounaat ja päivälliset seisovasta pöydästä. Iltaa voi juhlistaa myös à la carte – listan herkkujen parissa. Kylpylän ylimmässä kerroksessa sijaitseva Kapteeninsali-tilausravintola on kuuluisa upeista maisemistaan yli Airiston aavan.

Kylpylän aulassa on viihtyvä kahvila Kompassi, joka on suosittu myös Ruissalon saaren retkeilijöiden parissa. Kesäisin kahvilan isolla terassilla maistuvat niin vilvoittavat juomat kuin herkulliset á la carte ruuatkin.

Kapteenin Grillikoloon on mukava kerääntyä porukalla iltaa viettämään. Kylpylällä järjestetään myös rosvopaistipäiviä, jolloin paistin kypsymistä rosvomontussa voi odotella grillikololla nuotiomakkaraa tai loimulohta paistellen.

Aktiviteetit

Kylpylässä on monipuolinen kuntosali ja liikuntatilat sekä tennis- ja lentopallokenttä.

Voit harrastaa reipasta liikuntaa omaan tahtiin tai ohjatusti. Ruissalon saari houkuttelee sauvakävelemään, pyöräilemään ja talvella hiihtämään. Voit myös pelata golfia läheisellä Auragolfin kentällä tai lähteä vene- tai kalaretkelle Ruissalon omasta vierasvenesatamasta.

Myös Turun nähtävyydet, ostosmahdollisuudet ja kulttuuripalvelut ovat vain kivenheiton päässä Ruissalosta.

Kuntoutus

Ruissalon Kylpylässä on kattava hyvinvointi- ja terveyspalvelujen moniammatillinen tiimi, joka tarjoaa yksilöllisiä palveluja elämänlaadun ja terveyden parantamiseksi. Hyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa voit rakentaa itsellesi oman henkilökohtaisen terveys- ja hyvinvointisuunnitelman.

Ruissalon Kylpylällä on yli 20 vuoden kokemus työperäisten sairauksien ja työikäisten varhaiskuntoutuksesta. Sotainvalidien ja rintamaveteraanien kuntoutusta on toteutettu yli 30 vuoden ajan. Kelan kuntoutuskurssit ovat korkealaatuisia, Kelan standardien mukaisia kokonaisuuksia. Niitä tukee myös oma sertifioitu laatujärjestelmämme. Kuntoutusta järjestetään yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Kuntoutuskeskuksessa toimii kuntoutusosasto, joka on erikoistunut ortopediseen ja aikuisneurologiseen fysioterapiaan.

RUISSALON KYLPYLÄ FACEBOOKISSA

RUISSALO FACEBOOKISSA

NUKU YÖ PUUSSA - tutustu Ruissalon Tentsile-leiriin!