Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Romanttinen lomanen 1 vrk

Tarjous!
Varaa kylpyläloma kahdelle! Juhlista merkkipäivää tai nauti muuten vain hetki kahden. Romanttinen kylpyläloma kahdelle sisältää majoituksen, sisäänpääsyn Kylpylä Taikametsään ja kuntosalille, aamusaunan ja -uinnin, buffetaamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen, aperitiivin ja lasin talon viiniä, tai alkoholittoman juoman, ilmaisen wi-fin ja pysäköinnin.

Ennakkovaraajan kesäetu -20%

Tarjous!
Kesälomat Naantalin auringossa varataan edullisimmin nyt! Kun viivyt vähintään 2 vrk, tarjoamme K-Plussa-kortilla kaikista lomista -20% päivän hinnasta. Varaa 31.5. mennessä koodilla PROPLUSSA. Etuhinta on voimassa kaikkina päivinä 3.5. - 31.8.2021. Maksu varattaessa, loman siirtäminen kuluitta.

Ilahduta lahjakortilla äitienpäivänä!

Tarjous!
Lahjakorttikaupastamme löydät useita erilaisia lahjakortti vaihtoehtoja.
Vieraile lahjakorttikaupassamme https://lahjakortti.kumpeli.fi ja hae miellyttävä äitienpäivälahja. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä.

Kylpyläloma kahdelle

Tarjous!
Lahjakortti sisältää kahdelle henkilölle 1 vrk yöpymisen Haikon kylpylähotellin ylellisessä superior-huoneessa, aamiaisen kahdelle sekä sisäänpääsyn Haikon kylpylään (1,5 h) ja kuntosalille (voimassaolevat rajoitukset huomioiden).

Nopea toimitus - saat sähköisen lahjakortin heti sähköpostiisi!

Ennakkovaraajan kesäetu -20%

Tarjous!
Kesälomat Ruissaloon varataan edullisimmin nyt! Kun viivyt vähintään 2 vrk, tarjoamme K-Plussa-kortilla kaikista lomista -20% päivän hinnasta. Varaukset 31.5. mennessä, etuhinta voimassa kaikkina päivinä 3.5. - 31.8.2021. Maksu varattaessa, loman siirtäminen kuluitta.

Day Spa hoitopaketit -10%

Tarjous!
Äiti on lahjansa ansainnut. Anna lahjaksi päivä jolloin häntä hemmotellaan. Day Spa hoitopaketteja on useita vaihtoehtoja, valitse juuri hänelle sopiva. Äitienpäivätarjous on voimassa toukokuun loppuun, lahjakorttien voimassaolo 6kk ostopäivästä.
Nähdäksesi lahjakortit, valitse lahjakorttikaupassa kylpylä Lohja Spa & Resort

Kevätloma 2 vrk

Tarjous!
Kevät on hyvää aikaa rentoutua ennen kesää. Nautiskele kylpylän lämmöstä, osallistu treeneihin, rentoudu hoidoissa.

Tarjous sis. majoituksen 2 vrk, aamiaiset, kylpylän/kuntosalin käytön.
Taulukossa alkaen-hinnat kylpylähotellin huoneissa. Katso varaamosta hinnat huoneistohin ja studioihin.
Perhehinta käsittää maks. 4 hlöä, joista 1-2 aikuista ja lapset alle 14 v. Lisälapsi 64 € / 2 vrk.

Vietä rento kylpyläloma Härmässä

Tarjous!
Härmän Kylpylän lomapaketti odottaa Sinua!

Härmän Kylpylä tarjoaa huikeat puitteet rentoon lomaan! Nauti kylpylän lämmöstä, hemmotteluhoidoista, sekä monipuolisista ravintolavaihtoehdoista kaikessa rauhassa.

Makumatka Härmässä: 180 € / hlö / 2 vrk, sis. majoitus, kylpylän ja kuntosalin käyttö, 2 x aamiainen, 1 x kolmen ruokalajin illallinen, 1 x buffetruokailu.

Huhtikuussa majoittuville -10% etu hemmotteluhoidoista!

Myyntipalvelustamme voit tilata lahjakortin niin äidin hemmotteluun kuin virkistykseenkin.