Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Perheen kesken Ikaalisiin

Tarjous!
Ikaalinen Spa & Resort on täydellinen paikka viettää koko perheen laatuaikaa. Majoitukset, aamiaiset ja Vesitropiikin vapaa käyttö kuuluvat jokaiseen kylpylälomaan (Budget-majoitus on mahdollista ostaa myös ilman aamiaista ja kylpylän käyttöä), mutta Ikaalisissa saat lomaasi paljon muutakin. Kesällä nautitaan uudessa kelluvassa vesipuistossa, minigolfataan, syödään hyvin ja nautitaan jäätelöstä rannalla. Varaa lomasi nyt!

Tule viihtymään tropiikin lämpöön!

Tarjous!
Flamingo Spa Vantaalla on kesän paras kohde säällä kuin säällä! Tule polskimaan koko perheen voimin aina lämpimään Vesipuistoon! Perheen pienimmille on tarjolla lisäksi sisäleikkipuisto Funpark by Flamingo Spa. Myös Flamingo Spa Aikuisten kylpylä ja hoitolamaailma palvelevat sekä lomalaisia että töiden jälkeen rentoutusta kaipaavia. Liput ostat edullisemmin ennakkoon verkkokaupastamme. Huom. perinteiset huoltoviikot elokuussa - Aikuisten kylpylä on suljettu 5.–9.8. ja Vesipuisto 5.–16.8.2024.

Lasten valitsema kohde!

Tarjous!
Nauti kylpylästä palveluineen, pulahda järveen, syö hyvin ja nauti kesästä! Peurungan Rantamaailmassa suuri Vesipuisto, uimaranta, tynnyrisaunat sekä vuokrattavana sup-laudat, soutuveneet ja kanootit. Uutena kesällä 2024 Vesipuistossa on pienille ja uimataidottomille tarkoitettu Pikkupoukama. Hurjemmille ja uimataitoisille Vauhtisaari. Monipuolisia majoitusvaihtoehtoja isoille sekä pienille perheille ja ravintolassa on otettu erityisesti lapset huomioon. Varaa min. 2 yötä, saat -20% alennuksen päivän hinnasta.

Perheen kesätarjous 2 vrk

Tarjous!
Meillä ei loma ole tylsä! Kylpylä on vapaassa käytössä. Ti ja to nautitaan savusauna- ja perinneilloista Jätkänkämpällä. Alueella voi keilata, ratsastaa, meloa ja sähköpyöräillä, nauttia uimarannasta, vierailla eläinpihassa. Rauhalahti Teatterissa esitetään hauska musiikkikomedia "Karavaanarit 2". Voit myös lähteä risteilylle Rauhalahden laiturista. Tarjous sis. majoituksen 2 vrk, aamiaiset, kylpylän vapaan käytön. Perhehinta sis. maks. 4 hlöä (1-2 aikuista ja lapset alle 13 v). Lisähenkilö alk. 70 € / 2 vrk. Hinta kahdelle alk. 148 € / hlö / 2hh. HUOM! Studioissa ja superioreissa viilennys!

Perheen kylpyläloma alk. 159 €

Tarjous!
Kesälomatarjous sisältää majoituksen economy family-huoneessa 2 aikuiselle ja 2 max. 13v lapselle, aamiaiset noutopöydästä, elämyskylpylän ja kuntosalin käytön. Upea hiekkaranta Lohjanjärven rannalla tulee kaupan päälle!

Kesän hauskin loma

Tarjous!
Imatran Kylpylä on loistovalinta kesälomalla Suomessa. Majoitut Saimaan rannalle ja nautit etelän lämmöstä Taikametsän 16 altaalla ja vesiliu'uissa satoi tai paistoi. Loman hintaan sisältyy monipuolinen buffet-aamiainen ja kylpylän vapaa käyttö klo 8-22 välisenä aikana, wi-fi ja pysäköinti. Aikuisten tarjoukset päivän hintaan varaamostamme. Lasten lomat vain 10€/vrk/lapsi 4-14v. lisävuoteella. Lisätetuna min. 2 vrk:n varauksissa 1 h keilavuoro (1 rata 4:lle) ja min. 3 vrk:n varauksissa Saimaa risteily koko perheelle. Tutustu myös loma-asunto- ja chalet-vaihtoehtoihin.

Juhannuksena Kuopion kupeeseen!

Tarjous!
Keskikesän paras loma odottaa Kunnonpaikassa Kuopion kupeessa Kallaveden rannalla! Juhannuksena juhlakansaa hemmotellaan monipuolisella ohjelmalla! Rantakahvila palvelee kesäkansaa, savusauna lämmittää koko porukkaa, juhannuksen juhlabuffet hellii makunystyröitä ja live-musiikki rantakahvilalla sekä myöhemmin ravintolassa tarjoaa jalan alle meneviä tahteja! Meiltä löytyy myös hemmotteleva kylpylä, saunamaailmat ja sporttaajille 4 eri kuntosalia, jotka ovat vapaasti käytettävissä majoituksen ajan.