Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Syysloma 2 vrk

Tarjous!
Katkaise arki ja tule ihanalle kylpylälomalle rentoutumaan. Voit osallistua jumppiin, ulkoilla luontopolulla, nauttia ihanista hoidoista ja rentoutua kylpylässä. Järjestämme orkesteritansseja ja karaokeiltoja. Katso esiintyjät netistä - huippuesiintyjiä tulossa! 23. - 24.9. iskelmäfestarit huippuesiintyjillä.

Syysloma 2 vrk sisältää majoituksen, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön. Iskelmäfestaripaketti sis. festariliput. Veloituksettomat parkkipaikat. Vinkki: rekisteröidy nettivaraamossamme ja avaa Bonus-tili, saat rahanarvoisia etuja.

Ruskaloma min. 2 vrk

Tarjous!
Syksylläkin on aikaa pienelle lomalle. 2 vrk:n Ruskalomalla lapset 0-14v. majoittuvat aikuisten kanssa samassa huoneessa veloituksetta. Aikuisten hinta päivän hintaan kätevästi verkkovaraamostamme. Hintaan sisältyy buffetaamiainen, vapaa kuntosalin ja kylpylä Taikametsän käyttö sekä risteily Saimaalle koko perheelle, jos risteilypäivä on loman aikana. Varaa risteilypaikkasi etukäteen, sillä risteilylle mahtuu rajattu määrä matkustajia. Varaa myös aika hemmotteluun, miltä kuulostaisi vaikka aromaattinen hieronta?

Ruskaloma 2 vrk alk. 145 eur/vrk kahdelle

Kokeile uutuushoitoa: Gua Sha kasvohoito

Tarjous!
Kosmeettisessa Gua shassa yhdistyvät elementit perinteisestä Gua Shasta, sidekudosmanipulaatiosta ja lymfahieronnasta. Kosmeettinen Gua Sha vaikuttaa niin ihon ylimpiin kerroksiin, mutta myös pinnan alle: sinne, missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvät! Kosmeettinen Gua Sha tuo iholle elinvoimaa, kirkkautta ja kiinteyttä, ja on äärimmäisen rentouttava ja hemmotteleva hoito. Varaa aika myyntipalvelustamme: puh 03060840 / myynti@lohjaspa.fi.

Syysloman Parkour-leiri

Tarjous!
Parkour-leiri tarjoaa lapsille/nuorille monipuolista ja hauskaa tekemistä parkourin parissa koko viikonlopun. Majoittumalla 21. - 23.10. voit lisätä varauksellesi Parkour-leirin hintaan 89€/hlö sis. leirin, 1x lounasbuffetin (la) ja t-paidan muistoksi.

Ikaalinen Spa & Resort tarjoaa viihtyisän syysloman koko perheelle.
Majoituksen varauksen voit tehdä helposti nettisivuiltamme: https://book.ikaalinenspa.fi/reserve/fi/home
Valitsemalla 21-23.10. päivät, voit valita Parkour-leirin lisäpalveluna varaukselle, tai olla yhteydessä myyntipalveluumme 03-4511 tai myynti@ikaalinenspa.fi

Syysloma Punkaharjulla

Tarjous!
Vietä ihana syysloma Punkaharjun kansallismaisemissa!
Majoitu luonnon helmassa, Mäntyrannan viihtyisissä lomahuoneistoissa ja vietä omatoimiloma Punkaharjulla.

• Huonehinta alk. 90 €/vrk (kahden hengen huoneisto) sisältää loppusiivouksen ja liinavaatteet. Asuntojen minimivuokrausaika 2 vrk. Saatavilla myös neljän hengen huoneistoja (alk. 120 €/vrk)
• Vuokraa välineet ulkoliikuntaan meiltä, valikoimassa fatbikeja, kanootit sekä sähköavusteisia maastopyöriä.

Varaukset myyntipalvelustamme puh. 044 763 9130 tai myyntipalvelu@kruunupuisto.fi

Syysloma Rokualla

Tarjous!
Vietä touhukas syysloma Rokuan maisemissa! Retkeile ja tutki Rokuan kansallispuiston luontoa, polski kylpylässä, touhua temppuradalla ja iloitse tilavassa leikkihuoneessa. Touhukkaan päivän jälkeen uni maistuu hotellin pehmeissä lakanoissa.

Varaa perheen syysloma nyt!

Rokua Health & Spa Hotel on kylpylähotelli keskellä Suomea, Pohjois-Pohjanmaalla.

Syyslomalla polskitaan Flamingo Spassa

Tarjous!
Katkaise syksyn harmaus Flamingo Span trooppisissa tunnelmissa! Syysloman perhepaketit sisältävät valitsemasi hotellimajoituksen ja pääsyliput Vesipuistoon paketista riippuen kahdelle tai kolmelle lapselle sekä kahdelle aikuiselle.

Valittavananne on neljä hyvää hotellia aivan Vesipuiston kupeesta. Tervetuloa kohteeseen, joka toimii myös syksyisellä säällä!

Monipuolisessa Peurungassa viihdytään!

Tarjous!
Suositun kylpylän lisäksi Peurungassa on tekemistä paljon. Haasta perhe kisaan keila- tai frisbeegolfradalle, patikoi tai pyöräile fatbikeillä maastoreiteillä tai varaa hemmotteluhetki Day Span hoitoihin. Loman kruunaa hyvä ruoka. Peurungan ravintoloista vaihtoehdot a la cartesta burgeriin.

Kun varaat vähintään 2 vuorokautta, saat alennusta majoituksen hinnasta. Hinta on esimerkkihinta, kun 2 aikuista ja 2 lasta majoittuu 2 vrk Kylpylähotellin päärakennuksessa.

Syysloma Kallaveden äärellä!

Tarjous!
Syysloma tulee, oletko valmis? Me olemme!
Kylpylähotelli Kunnonpaikka tarjoaa syyslomatekemistä koko perheelle Kallaveden ihanissa rantamaisemissa vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta!

Syyslomapaketti sisältää:
- Majoituksen kahdelle aikuiselle, kahdelle lapselle Family room -huoneessa
- Herkulliset aamiaiset jokaiseen makuun
- Hemmottelevan kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön
- Wibit-vesipuistorata
- iWall-virtuaalipeliseinän vapaan käytön
- Hydrohex-virtuaaliallasjumpan
- Ilmaisen pysäköinnin

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen syysloma Kunnonpaikkaan!

Loma Naantalissa –10 %

Tarjous!
Varaa virkistävä kylpyläloma Naantalin Kylpylään. Meillä majoitut upeissa puitteissa meren äärellä ja nautit lämpimistä altaista, ihanista ravintoloista sekä rentouttavista hoidoista. Hintaan sisältyy aina aamiainen ja kylpylän sekä OLOFitness-kuntosalin käyttö.

Ehdot/Voimassaoloaika: Etuhintaiset lomat varattavissa koodilla PROPLUSSA. Majoittua voi kaikkina päivinä 30.12. asti, pois lukien joulun pyhät. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

Tanssiloma Härmässä!

Tarjous!
Syksyn orkesterikattaus on tähtiorkestereita pullollaan! Tule nauttimaan tanssista ja rentoutumaan kylpylään! Hinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, puolihoitoruokailut, orkesteritanssit, sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

Loma Ruissalossa –10 %

Tarjous!
Ruissalon Kylpylässä koet syksyisen saariston lumoa Turun keskustan kupeessa. Hintaan sisältyy aina aamiainen ja kylpylän sekä kuntosalin käyttö.

Ehdot/Voimassaoloaika: Etuhintaiset lomat varattavissa koodilla PROPLUSSA. Majoittua voi kaikkina päivinä 30.12. asti, pois lukien joulun pyhät. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.