Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Vaihda syysvapaalle Rauhalahdessa

Tarjous!
Syksyn pimeitä iltoja lämmittää lyhytkin loma. Rauhalahdessa on ohjelmaa melkein joka päivälle, erityisesti ti-ke iltoina sekä aina viikonloppuisin. Karaokeillat ovat aina ma-la. Ohjelmassa on mm. savusaunailtoja (ti), orkesteritansseja (ke, pe ja la), pikkujoulukaudella showiltoja. Estradille nousee mm. Jukka Poika, Melrose, Tommi Läntinen, Gimme Abba Show, Jimmy Cola, Yölintu. Komiikkaa edustaa Jarkko Tamminen ja mentalisti Pete Poskiparta. Katso tarkempi ohjelma www.rauhalahti.fi

Pikkujoululomat 1 vrk

Tarjous!
Tule viettämään kanssamme iloista pikkujoululomasta. Katamme tarjolle herkkuja notkuvan runsaan joulubuffetin ja ruokailun jälkeen ilta jatkuu tanssien. Pikkujouluilloissa esiintyvät Saija Tuupanen, Klamydia, Väliaikainen, Heikki & Haukat, Yölintu, Osmos Cosmos ja Kari Vepsä&Onnenmaa.

Pikkujoululomat alkaen 99 € / hlö / vrk Economy- tai Standardihuoneessa. La 27.11. alkaen 109 € / hlö / vrk.

Pikkujoululoman hintaan sisältyy kylpylä Taikametsän vapaa käyttö, majoitus 2 h huoneessa, pikkujoulubuffet, lippu tanssi-iltaan, runsas buffet-aamiainen, sisäänpääsy kuntosalille, pysäköinti ja wi-fi.

Pikkujoulut Härmässä

Tarjous!
Härmän Kylpylä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet järjestää pikkujoulut yrityksille ja ryhmille sekä myös pienemmille seurueille. Meidän pikkujouluviikonloput ovat iloista herkuttelua, kuumia kylpyjä ja lempeitä löylyjä sekä tanssia ja tähtiesiintyjiä. Ravintola Lounatuulessa tarjoillaan perinteinen jouluinen herkkupöytä ja parketilla juhlijoita vauhdittavat upeat tähtiesiintyjät. Ohjelmassa on loistavaa tanssimusiikkia sekä RockNight-iltoja. Nyt tarjolla myös Koko kansan pikkujoulut Anssin Jussin Areenassa 26. - 27.11.2021!

Ruissalon syksy lumoavillaan

Tarjous!
Ruissalon saaren lumoava syksy kutsuu retkeilemään värikkäässä luonnossa ja nauttimaan kylpylälomasta.
31.10.2021 asti saat koodilla PROPLUS25 -25% päivän hinnasta Plussa-kortilla.
Hintaan sisältyy aina aamiainen ja kylpylän sekä kuntosalin käyttö.
Tarjous on varattavissa online. Huoneita rajattu määrä.

Syystarjous Naantaliin

Tarjous!
Nauti syksyn tunnelmasta ja lämpimistä altaista idyllisessä Naantalissa. 31.10.2021 asti saat koodilla PROPLUS25 -25% päivän hinnasta Plussa-kortilla.
Hintaan sisältyy aina aamiainen ja kylpylän sekä OLOFitness-kuntosalin käyttö.
Tarjous on varattavissa online. Huoneita rajattu määrä, ole siis nopea!