Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Talviloma 2 vrk

Tarjous!
Koulujen talvilomaviikoillla 8-10 ulkoillaan, hiihdetään, nautitaan kylpylästä aamusta iltaan ja herkutellaan. Kipaise myös Puijolle snow tube -mäenlaskuun. Tiistaisin savusaunotaan perinneillassa aidolla Jätkänkämpällä. Aikuisille ihania hoitoja ja karaokeiltoja.

Perhehinta sis. maks. 4 hlöä, joista maks. 2 aikuista ja lapset alle 15 v. Lisälapsi 64 € / 2 vrk. Kaksin lomaileville hinta alk. 138 € / hlö / 2hh, lisämaksu 1-hengen huoneessa 76 €. Ohjelmiin voi tulla muutoksia 14..3. jälkeen, katso tarkemmin nettisivuiltamme.

Vinkki: Leppävirralla elämyksellinen Muumi -jääluola.

Kylpyläloma Haikossa

Tarjous!
Ulkoile talvisessa kartanopuistossa, nauti lämpimistä saunoista ja hemmottelevista hoidoista.

Haikosta vain 10 min ajomatka idylliseen vanhaan Porvooseen, Kokonniemen laskettelukeskukseen ja Taidetehtaan huippumoderniin elokuvateatteriin.

Tarjous on voimassa varauskoodilla SPAFI

Talven taikaa Ruissalossa

Tarjous!
Rentoudu rauhallisin mielin Turun Ruissalossa.
Talvilomat nyt jopa -25% päivän hinnasta.
Tarjous voimassa 8.2. - 14.3.2021 joustavin varausehdoin. Varaa helposti online koodilla PROHIIHTO

Hinnat:
1 vrk -15% päivän hinnasta, alkaen 94 € / huone
2 vrk tai enemmän -25% päivän hinnasta, alkaen 83 € / huone / vrk
Hintaan sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Hemmottelua ja Hyvää oloa

Tarjous!
Lomaile Lohja Spassa hyvällä mielellä reippaillen ulkona, lämmitellen kylpylässä ja rentoutuen ravintolassa. Tarjouksemme 189 € sisältää majoituksen kahdelle std-huoneessa, kahden ruokalajin kynttiläillallisen, kuohuviinin huoneessa, terveellisen aamiaisen noutopöydästä sekä kuntosalin ja kylpylän käytön.
Varaa online-varaamosta tai myynti@lohjaspa.fi / puh 030 608 40 (ma-pe 8-17).

Hiihtoloma kylpylässä - lapsille 0 €

Tarjous!
Hiihtoloman ykköskohde on Imatran Kylpylä Spa Resort. Altailla nautit etelän lämmöstä päivittäin klo 8–22 ja lomasi hintaan kuuluu kylpylän altaiden ja vesiliukujen vapaa käyttö. Ja mikäs on lomaillessa, kun 4–14 -vuotiaiden hiihtoloma on ilmainen aina kun lapsi majoittuu aikuisten kanssa samassa huoneessa. Minimissään kahden (2) yön lomiin tarjoamme myös tunnin keilavuoron (1 rata) koko porukalle.

Hiihtoloman hintaan sisältyvät majoitus valitsemassasi huoneessa, kylpylän vapaa käyttö, herkulliset aamiaiset, kuntosali, talon vapaa-ajan ohjelma, pysäköinti ja wifi.

Talviloma Naantalissa

Tarjous!
Lunta vai lämpöä? Kylpyläloma täyttää kaikkien toiveet! Talvilomat nyt jopa -25% päivän hinnasta.
Tarjous voimassa 8.2.-14.3.2021 joustavin varausehdoin. Varaa helposti online koodilla PROHIIHTO.

Hinnat:
1 vrk -15% päivän hinnasta, alkaen 147 € / huone / vrk
2 vrk tai enemmän -25% päivän hinnasta, alkaen 129 € / huone / vrk
Hintaan sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö

Talvinen Spa-elämys

Tarjous!
Nauti talvilomasta tyylikkäässä Junior Suitessa. Huoneen läheisyydessä ovat Kumpeli Span rauhoittavat saunat, porealtaat, relax-tilat, infrapunatuolit, suolahuone ja kuntosali. Hotellin edestä lähtee upeat hiihtoladut murtomaahiihdon harrastajille.
Junior Suiten omalta terassilta on myös lyhyt matka avantoon talviuimisen harrastajille.

2 /hlö / 2 vrk / Junior Suitessa sis. aamiaisen, kylpylän sisäänpääsyn klo 14-21 ja aamusaunan ja -uinnin, sekä maksuttoman pysäköinnin.

Alennukset voimassa kampanjakoodilla: spafi osoitteessa varaa.kumpeli.fi

Lumilomalle Härmään!

Tarjous!
Härmän Kylpylän lomapaketti odottaa Sinua!

Härmän Kylpylä tarjoaa huikeat puitteet sekä rentoon kylpylälomaan, että talviseen aktiviteettilomaan. Hiihdon, lumikenkäilyn ja pulkkamäen jälkeen on ihana pulahtaa keidasaltaan lämpöön. Meillä kylpylän käyttö sisältyy aina loman hintaan.

Talviloma pariskunnille: 149€ / hlö / 2vrk, sis. majoitus, kylpylän ja kuntosalin käyttö, 2 x aamiainen, 2 x buffetruokailu.

Talviloma perheelle: 180€ / 1vrk / 1-2 aikuista ja 1-2 lasta (alle 13v), sis. majoituksen, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä aamiaisen.