Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Koko perheen loma Härmän Kylpylässä

Tarjous!
Koko perhe nauttii lomailusta Härmän Kylpylässä! Tarjolla on rentoutumista kylpylässä, herkullista lähiruokaa ja mukavia aktiviteetteja.

Syyslomaviikoilla myös talon maskotti Nippe Norsu viihdyttää vieraitamme. Härmän Kylpylässä kaikki palvelut sijaitsevat saman katon alla. Lisäksi takapihalta löytyy sisäliikuntahalli, luontopolku, leikkikenttä ja golfkenttä.

Syysloma 2 vrk

Tarjous!
Syyslomalla kun majoitut vähintään 2 vrk, lapset (0-14v.) majoittuvat aikuisten kanssa samassa huoneessa ilmaiseksi. Aikuisten hinta päivän hintaan suoraan verkkovaraamostamme. Esim. promenadihuone alk. 180 €/vrk. Hintaan sisältyy buffet-aamiainen, kuntosalin ja kylpylä Taikametsän vapaa käyttö päivittäin, ilmainen pysäköinti ja wi-fi. Varaus on muutettavissa ja peruutettavissa veloituksetta viimeistään 3 vrk ennen tulopäivää klo 12 mennessä. Varaamostamme myös ennaltamaksettava syysloman säästöhinta ilman muutos- ja peruutusoikeutta.

Syyslomalla polskitaan Flamingo Spassa

Tarjous!
Katkaise syksyn harmaus trooppisissa tunnelmissa Vantaalla! Syysloman perhepaketit sisältävät valitsemasi hotellimajoituksen ja pääsyliput Vesipuistoon koko katraalle.

Flamingo Spa Vesipuiston syyslomaviikot 42-43/2023 ovat täynnä ohjelmaa kaiken ikäisille. Koko perheen Vesipuisto on avoinna joka päivä klo 10-21. Uintiaika päättyy 30 min ennen sulkemista.

Syysloma Ikaalisissa

Tarjous!
Ikaalinen Spa & Resort tarjoaa viihtyisän syysloman koko perheelle. Kaunis luonto heti ulko-ovesta ulos astuessa, monipuoliset aktiviteetit, syysloma-ohjelma kaikille hotellivieraille ja tietenkin Vesitropiikin lämpö! Varaukset: https://book.ikaalinenspa.fi/reserve/fi/homeai myyntipalvelumme kautta: 03-4511 tai myynti@ikaalinenspa.fi. Ennakkovaraajana varaat lomasi edullisimpaan hintaan! Lisätiedot ja syysloman ohjelma, sekä aikataulut: https://ikaalinenspa.fi/tapahtumat-keikat/syysloma

Syksyn hemmottelupaketti 239 € kahdelle

Tarjous!
Nauti syyslomasta elämyskylpylässä kauniin Lohjanjärven rannalla. Paketti sisältää majoituksen 2 hengen standard hotel tai standard lakeside huoneessa, aamiaiset, elämyskylpylän ja kuntosalin käytön sekä kahden ruokalajin kynttiläillalliset ja kuohuviinin huoneeseen.

Varaa miniloma kahdelle heti!
Myyntipalvelu: myynti@lohjaspa.fi / 030 608 40

Vaihda vapaalle 2 vrk

Tarjous!
Katkaise arki ja tule ihanalle kylpylälomalle rentoutumaan. Voit kuntoilla, ulkoilla luontopolulla, nauttia ihanista hoidoista ja rentoutua kylpylässä. Naapurissa keilahalli ja mailapelikeskus. Tiistaisin nautitaan perinne- ja savusaunailloista. Iltaviihteenä myös orkesteritansseja ja karaokeiltoja. Katso esiintyjät netistä - tulossa huippuesiintyjiä ja 29.–30.9. iskelmäfestarit.

Tarjousloma 2 vrk sisältää majoituksen, aamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Rentouttava kylpyläviikonloppu

Tarjous!
Rentoudu Kunnonpaikassa kylpyläviikonlopulla! Hinnat alk. 169 € / hlö / 2 vrk (pe–su). Majoitus sisältää monipuoliset aamiaiset ja päivälliset, tanssiliput viikonlopun tähtitansseihin, lauantain savusaunan sekä kylpylän & kuntosalit! Varaa lomasi netistä tai ottamalla yhteyttä: 010 208 7276 tai myynti@kunnonpaikka.com. Tarjous voimassa 5.11.2023 asti. Majoittuminen pe–su 1.9.–5.11.2023 välisenä aikana. Huom. savusaunan saatavuudessa voi olla poikkeuksia.