Kumpeli Spa
Varaa
loma

HAE >>

HEINOLA Kumpeli Spa

Kumpeli Spa

 

Kumpeli on viihtyisä, yksityinen, perheomisteinen kylpylähotelli Heinolassa. Rauhallinen aikuiseen makuun suunniteltu hotelli sijaitsee luonnonkauniissa, upean Tähtiniemen sillan kupeessa ja aivan kaupunkikeskustan tuntumassa. 

Kylpylähotelli aikuiseen makuun Heinolassa.

Kumpeli sijaitsee Heinolassa Päijät-Hämeessä. Helsingistä moottoritietä vain 135 km, Jyväskylästä 130 km sekä Mikkelistä 85 km. Pihassamme on maksuton pysäköintialue myös linja-autoille.

Majoitus

Hotellissamme on 119 hotellihuonetta, joista 2 suitea, 1 juniorsuite sekä useita superiorhuoneita. Kaikissa huoneissa on parveke tai patio ja näkymä järvelle tai puistoon.

 Kylpylä ja hoidot

Kumpeli Span saunamaailmassa on infrapuna-, aromi-, perinteinen suomalainen sauna sekä turkkilainen höyrysauna. Allasosastolla porealtaat, terapia-allas sekä kylmä/kuuma-kävelyaltaat. Relax-tila, jossa on ihanat lämpötuolit, suolahuone, kuntosali sekä kylpylän oma ulkoterassi aivan joen tuntumassa. Span allasosastolta avautuu jokimaisema ja sinulla on myös mahdollisuus pulahtaa uimaan luonnonveteen.

 Ravintolat

Kumpeli Span tunnelmallisesta ravintolasta tai terasseilta avautuu järvimaisema, joka myös osaltaan luo puitteet mieleenpainuvalle vierailulle luonamme. Keittiömme loihtii parastaan, jotta elämyksestänne tulee täydellinen.

Kokoukset ja juhlat

Onnistuneeseen kokoukseen vaikuttavat paitsi hyvät kokoustilat ja ajanmukaiset välineet myös oheispalvelut ja rento ilmapiiri. Kokoustiloistamme avautuu näkymä Kymijoelle ja ne ovat muunneltavissa asiakkaiden toivomusten mukaan,

olipa kysymyksessä kahden hengen neuvottelu tai yli sadan hengen luentotilaisuus.

Kokoustiloissamme on videotykki, nopeat datayhteydet ja suurimmissa tiloissa äänentoistoärjestelmä.

Katso kokouspakettimme tästä

 

 Aktiviteetit

Kumpelissa on loistavat mahdollisuudet murtomaahiihtoon kunnostetuilla laduillamme tai vaelluksiin rantamaisemiin pihastamme lähtevillä hiihtoladuilla sekä kuntopoluilla. Meillä on vuokrattavissa kävelysauvoja, suksia, lumikenkiä, polkupyöriä sekä kirkkovene. Kylpylän tiloista löytyy myös nykyaikainen kuntosali.

KUMPELI SPA FACEBOOKISSA

KUMPELI SPA INSTAGRAMISSA