Varaa
loma

HAE >>

Saunarituaalit nostavat kylpyelämyksen uudelle tasolle

Saunarituaalit nostavat kylpyelämyksen uudelle tasolle

TAMMIKUU 2024
Flamingo Spa, Vantaa

Tämä blogiteksti on julkaistu aikaisemmin Flamingo Span nettisivuilla. Tutustu alkuperäiseen artikkeliin täältä.

Flamingo Spa Aikuisten kylpylän saunamaailmassa on nautittu syksystä alkaen saunarituaaleista, mutta mitä ne oikein ovat? Saunarituaalit lisäävät kylpylävierailuun mukavaa lisämaustetta, ja yhteinen saunahetki rennoissa löylyissä vietetään varmasti mahtavissa fiiliksissä.

Saunarituaalit eri tunnelmiin ja tarkoituksiin

Käytännössä saunarituaalit ovat 10–15 minuutin hetkiä, joiden aikana saunamestarimme saapuu vetämään lyhyen ohjelmallisen hetken saunojille. Rituaaleja on monenlaisia, ja ne eivät vaadi osanottajalta muuta kuin vastaanottamista.

Saunarituaalia vetävä saunamestari voi tuoda mukanaan mm. tuoksuja, löylyä ja rituaalin teemaan sopivaa musiikkia. Tuoksumaailma luodaan tilaan eteerisillä öljyillä, ja saunamestari auttaa niiden leviämistä tilaan kierrättämällä saunan höyryjä pyyhkeellä. Tuoksut ja äänet ovat rituaalista riippuen rentouttavia, rauhoittavia tai virkistäviä.

Joissakin saunarituaaleissa päästään vielä syvemmälle kokemusten maailmaan mm. äänimaljojen tai iholle levitettävien hoitavien tuotteiden avulla. Miltä kuulostaisi vaikkapa rentoutumista ja nuorekkuutta tarjoava suklaanaamio koko keholle? Tai parantava ja uudistava minttuinen hunajanaamio?

Saunarituaalit on kehitetty huolella teitä varten

Rituaalit on kehitetty huolellisesti yhdessä saunamestarien kanssa, ja niiden avulla haluamme tarjota vieraillemme unohtumattoman kylpyläkokemuksen, joka kietoutuu lämpimänhöyryisiin hetkiin ja puhtaiden eteeristen öljyjen tuomaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ne yllättävät usein asiakkaat positiivisesti.

Kuuntelemme jatkuvasti palautetta ja pyrimme parantamaan rituaaleja vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Monet ovat pitäneet erityisesti käyttämistämme tuoksuista – eteeriset öljyt voivat herättää erilaisia tuntemuksia tai muistoja. Myös uusia rituaaleja kehitellään, tällä hetkellä suunnitteilla on saunarituaali vihtaa eli vastaa rakastaville.

Jokainen rituaali tarjoaa oman ainutlaatuisen kokemuksensa. Tarkoin suunnitellut saunarituaalit yhdessä puhtaiden eteeristen öljyjen kanssa vaikuttavat kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja täydentävät perinteistä saunomista.

Tule kokemaan saunarituaalit

Tällä hetkellä saunarituaaleja järjestetään Aikuisten kylpylän UTU-, SISU- ja LUMOUS-saunoissa torstaista sunnuntaihin. Osa rituaaleista kuuluu kylpylälipun hintaan, lisämaksullisia ovat esim. ihonhoitotuotteita sisältävät rituaalit. Maksun voi suorittaa kylpylässä Hoitolamaailman vastaanottoon.

Saunarituaalit ja aikataulut kehittyvät jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan, joten ajantasaiset tiedot kannattaa tarkistaa aina Aikuisten kylpylän sivulta.