Varaa
loma

HAE >>

RAUHALAHTI RELAX – OTA RENNOSTI SYYSLOMALLA

Rauhalahti Relax – ota rennosti syyslomalla

SYKSY 2023
Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio
https://www.spa.fi/kylpylat/rauhalahti

Syksyn raikkaat päivät ja ihanat ulkoilumaastot kutsuvat Kuopion Rauhalahteen. Ulkoilu- ja aktiviteetti-päivän päätteeksi on mahtavaa rentoutua kylpylässä, ja lekotella ulkoaltaassa tähtitaivaan alla. Kylpylä monine altaineen ja vesiliukumäkineen kutsuu kaikenikäisiä vesipetoja. Lomamausteiksi hemmottelevia hoitoja, herkullista ruokaa ja mahtavia esiintyjiä tai kulttuurielämyksiä teatterissa ja musiikkikeskuksella.

Monipuolinen kylpylä ja aktiviteetteja

Kylpylässä voi harrastaa niin kuntouintia ja vesitreenejä kuin myös rentoutua porealtaissa ja hierontapisteissä. Lapsille on läträysaltaita ja vesiliukumäki. Virkistävään, lämpimään ulkoaltaaseen siirrytään uintikanavien kautta. Vastapainoksi sisällä löytyy kylmäallas. Hoidoissamme voit hemmotella itseäsi lisää. Lomaohjelmastamme löytyy tekemistä kaiken ikäisille niin sisällä kuin ulkona. Alueella on lisäksi mm. keilailukeskus, mailapelikeskus, laserpeli ja ratsastustalli.

  • TARJOUSVINKKI: Perhelomatarjous 2 vrk alk. 288 € / perhe sis. aamiainen ja kylpylä. Voimassa 14.-31.10.2022. Varaa tästä.


Luonto lähellä

Parin kilometrin mittainen Katiskaniemen luontopolku alkaa kylpylähotelli Rauhalahden takaa ja kiertelee Katiskaniemen rantoja myötäillen. Rauhalahdesta löytyy myös pururatoja, eikä Puijollekaan ole pitkä matka, ihaile syksyistä Kuopiota vaikka Puijon tornista.


Rauhalahti on suosittu viihdekeskus ja tanssipaikka

Esiintyjiä ja orkestereita on aina keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin sekä karaokeillat maanantaista lauantaihin joka ilta. Syksyn ohjelmisto löytyy tästä Lokakuussa esimerkiksi Kyösti Mäkimattila & Varjokuva ja Suvi Karjula & In the Mood ja marraskuussa mm. Teemu Roivainen & Energia, Komiat, Leif Lindeman ja Tommi Soidinmäki.

  • TARJOUSVINKKI: Rauhalahti Relax -loma 1 vrk 109 €, 2 vrk 189 € / hlö / 2 hh sis. aamiainen, kylpylä, kuntosali, 2 ruokalajin vapaavalintainen à la carte -ruokailu + kuohuviinilasillinen, 2 vrk toisena iltana päivällinen. Varaa tästä.

Ainutlaatuinen Jätkänkämppä ja savusauna

Tiistai-iltaisin tarjoamme elämysillan aidolla 1950-luvun tukkikämpällä, Jätkänkämpällä. Nauti savusaunan löylyistä ja pulahda Kallaveteen. Jätkänkämpässä tarjoamme myös herkullisen perinnepäivällisen sekä palan painikkeeksi hanurimusiikkia. Tätä ei kannata jättää väliin, jos matkasi osuu tiistai-illalle.

  • TARJOUSVINKKI: Senioritarjous 2 vrk 148 € (tulopäivä maanantai, tiistai tai keskiviikko), 3 vrk 167 € (tulopäivä maanantai tai tiistai). Hinnat / hlö / 2 hh sis. aamiaiset, päivälliset sekä vapaan kylpylän ja kuntosalin käytön. Varaa tästä.


Kaupunki ja kulttuuri- sekä ostospaikat lähellä

Rauhalahdesta keskustaan on vain 6 km, ja kauppakeskus Matkukseen 7 km. Keskustaan pääsee helposti bussilla suoraan hotellin pihasta. Kulttuuriohjelmaa tarjoavat niin Kuopion musiikkikeskus kuin Kuopion kaupunginteatteri, joissa molemmissa on todella laadukas ohjelmisto, esimerkiksi syksyn 2022 huippu-uutuus, suurmusikaali ”Huomenna minä lähden”. Matkukseen Rauhalahdesta hurauttaa noin 10 minuutissa, ja siellähän on noin 100 liikettä, mukaan lukien Ikea.

  • TARJOUSVINKKI: Musikaalipaketti 104 € / hlö / 2 hh sis. majoituksen 1 vrk, teatterilipun, aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Varaa tästä.


Katso lisää:
www.rauhalahti.fi