koska joka päivä on kylpyläpäivä.
Flamingo Spa
Varaa
loma

HAE >>

VANTAA Flamingo Spa

Flamingo Spa, koska joka päivä on kylpyläpäivä.

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, Jumbo-Flamingo viihdekauppakeskuksessa. Monipuolinen kylpylä tarjoaa iloa ja nautinnollisia kokemuksia jokaiselle.

Vesipuisto

Koko perheen Vesipuistosta löytyy tekemistä koko perheelle. Täällä viihtyvät kaikki, pikkuruisista vesikirpuista suurempiin vesipetoihin. Vesipuistossa koet vauhdikkaat ja viihdyttävät liukumäet, aktiivi- ja vastavirta-altaan, hyppyaltaan sekä sporttialtaan. Vesikirput viihtyvät lasten altaalla, jossa voi kahlata ja leikkiä sekä kokeilla turvallisesti pikkuruisia liukumäkiä.

Vesipuistossa pääset myös harrastamaan monipuolisesti. Valitse suosittu Hydrohex -allastreeni tai tule mukaan ohjatuille tunneille. Vaihtoehtoja löytyy allasnyrkkeilystä, aqua zumbaan sekä hydrospinnig -tunteihin. Arkiaamuisin hyppyallas on vesijuoksijoiden käytössä ja lempeä allasjumppa herättelee mukavasti päivään.

Aikuisten kylpylä (ikäraja 18v)

Me uskomme, että kylpyläkokemuksella on niin ulkoisesti, kuin sisäisestikin syväpuhdistava vaikutus. Meille kylpeminen on elämäntapa ja haluamme osaltamme edistää elävää kylpyläkulttuuria. Kulttuureissa kautta aikojen on kylpemisen yhteydessä oltu tavalla tai toisella myös jonkinlaisen mystisen äärellä. Kylpemiseen, saunomiseen ja erilaisiin hoitoihin liittyvillä rituaaleilla tavoitellaan tänäkin päivänä eräänlaista puhtaan pyhän kokemista.

Sulje silmäsi ja uppoudu kiireettömään tunnelmaamme. Rentoudu ihanissa altaissamme, lumoudu hemmottelevista hoidoistamme ja seikkaile aivan erityislaatuisessa saunamaailmassamme. Saunojemme suloisessa syleilyssä erilaisista saunaperinteistä kumpuavat hyvää tekevät hoidot syventävät saunan terveysvaikutuksia. Flamingo Spa Aikuisten kylpylä tarjoaa mahdollisuuden vaalia omaa hyvinvointiaan, sekä iloita elämästä muiden kanssa. Juuri yhdistelmä hyvää oloa ja viihteellisyyttä tekee uniikista kylpylästä vastustamattoman.

Aikuisten kylpylästä löydät kahdeksan saunaa, kaksi lämminvesiallasta, kylmäaltaan (+8) sekä ainutlaatuisen ympäristön hoitolamaailmoineen.

Hoitolamaailmat

Rentouttavia kylpylähoitoja tarjoaa Aikuisten kylpylän hoitolamaailma. Täältä löydät ihanat hemmottelevat hoidot, jotka tukevat koko kehon hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Lisäksi tarjolla on parihoitoja, jotka toteutetaan samassa hoitotilassa.

Maaliskuussa 2023 avattu MySense by Flamingo Spa kauneuden ja hyvinvoinnin keskuksesta löydät kaikki perinteiset kauneudenhoitopalvelut kuten ylelliset kasvohoidot, perinteiset jalkahoidot ja manikyyrit. Lisäksi saatavilla on mm. sokeroinnit, rusketukset, geelilakkaukset, ripsien kestotaivutus, ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä mikroneulausta. Valikoimasta löytyy myös klassista hierontaa, urheiluhierontaa, raskausajan hierontaa sekä ohjattuja joogatunteja. MySensen löydät viihdekeskuksen K1 kerroksesta, kylpylän vastaanottoa vastapäätä.

Ravintolapalvelut

Allasravintola Spa Cafe palvelee Vesipuiston ja Aikuisten kylpylän asiakkaita. Tarjolla monipuolinen valikoima ruoka-annoksia vastaamaan niin lasten kuin aikuistenkin makumaailmaa. Spa Cafe Bar tarjoilee Aikuisten kylpylän asiakkaille myös näyttäviä drinkkejä ja moctaileja.

Funpark by Flamingo Spa sisäleikkipuisto

Funpark by Flamingo Spa on lasten sisäleikki­puisto Flamingo Viihdekeskuksen 1. kerroksessa. Heittäydy hurjaan viidakkoseikkailuun, kiipeile kuin apina ja juokse kuin gepardi. Täältä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia laitteita, joissa voi kiipeillä, liukua, roikkua, pomppia ja tanssia. Vain mielikuvitus on rajana! Funpark by Flamingo Spa leikkipuistossa järjestät myös synttärit tarjoiluineen.

FLAMINGO SPA FACEBOOKISSA

FLAMINGO SPA INSTAGRAMISSA