Lohja Spa & Resort
Varaa
loma

HAE >>

KARJALOHJA Lohja Spa & Resort

Lähellä luontoa, lähellä Sinua!

Lohja Spa & Resortissa lomasi onnistuu, etsitpä sitten kahdenkeskistä hemmottelua tai aktiivista ryhmälomaa. Karjalohjan upea luonto puhuttelee kaikkina vuodenaikoina, mutta kylpylämme tarjoaa myös oivallisen lomapaikan nautiskelijoille. Elämyskylpylässä nautit kaikilla aisteillasi, hemmottelevissa hoidoissa rentoudut taitavissa käsissä.

Majoitus

Lohja Spassa voit majoittua tyylikkäästi standard kahden hengen huoneissa päätalossa tai rantataloissa. Superior-tasoisia huoneita löytyy rinnetalossa ja rantataloissa.
Jos haluat majoittua tilavasti saunallisessa huoneistossa tai economy perhehuoneessa, se onnistuu rinnetaloissa. Majoitushinnat sisältävät aamiaisen lisäksi upean elämyskylpylän ja kuntosalin käytön.

Spa-palvelut

Spa-osasto tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Spa henkii suomalaisuutta ja perinteistä saunakulttuuriamme, mutta ripauksella luksusta. Erikoissaunoja on 4 erilaista: Koivu ja Tähti, Suolasauna sekä Höyrysauna. Allasosastolla voi harjoittaa kuntouintia tai nauttia Kylmästä/Kuumasta tai porealtaiden poreista. Kylpylän käyttö kuuluu huonehintaan kaikille majoittujille.
Hoitolassamme voi rentoutua monipuolisissa hoidoissa: saatavissa esimerkiksi hierontaa, suolahuonehoitoa, tai erilaisia kylpyhoitoja sekä kosmetologin palveluita.

Kokouspalvelut

Lohja Spassa löytyy sopivat ajanmukaiset kokoustilat sekä pienille palavereille että isommille jopa 90 hengen ryhmille. Kylpylähotellin Ravintola Kanerva järjestää kokousruokailut ja liikuntaohjaajamme virkistysohjelman. Liikunta-aktiviteetteja voi harrastaa sisällä monikäyttöisessä urheiluhallissamme, pihalla nurmikolla, tai vaikka kylpylässä. Kysy vaihtoehtoja kokousten tai virkistyspäivien toteuttamiseksi myyntipalvelustamme.

Ravintolapalvelut

Ravintola Kanerva on tunnettu konstailemattomuudestaan, henkilökunnan ystävällisyydestä ja erityisesti maukkaasta ruoasta. Ravintolassa on 250 paikkaa, yksityistilaisuuksia varten on erotettavissa kaksi kabinettia noin 40 hengelle. Ravintolassa on tapahtuma-iltoja ja karaokea. À la carte -ravintola Panoramassa voit nauttia herkullista ruokaa tai istahtaa hetkeksi drinkille upeaan maisemaan.

Perheille

Lohja Spa on lapsiystävällinen kylpylä. Välimatkat ovat lyhyitä ja kylpyläosasto kooltaan helposti hallittavissa. Isoissa perhehuoneissa on makuupaikat jopa kuudelle henkilölle. Perhehuoneiden varustukseen kuuluu mikro ja jääkaappi pienten eväitä varten. Lapsille löytyy pallomeri sekä pihalta leikkipuisto. 

LOHJA SPA & RESORT FACEBOOKISSA

LOHJA SPA & RESORT INSTAGRAMISSA