Varaa
loma





HAE >>

Maasto- tai talvipyöräilystä uusi harrastus? Testaa ensin!

Maasto- tai talvipyöräilystä uusi harrastus? Testaa ensin!

HELMIKUU 2024
Suomalaiset Kylpylät

Maastopyöräily on loistava tapa yhdistää liikunta, luonto ja sosiaalinen kanssakäyminen. Pyöräily tarjoaa monia terveyshyötyjä samalla kun se virkistää mieltä ja luo mahdollisuuksia yhteiseen aikaan perheen, pariskunnan tai ystäväporukan kesken. Lisäksi maastopyöräily on laji, joka sopii kaikille, sillä se on helppo aloittaa, ja pyöräilyreittejä löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harrastajille.

Maastopyöräily onnistuu kaikkina vuodenaikoina. Ennen kalliiden varusteiden ja välineiden hankkimista, on hyvä testata pyöräilyn soveltuvuutta esim. vuokraamalla maastoon sopivat pyörät, sähköisellä avustuksella tai ilman. Moni lomakohde ja kylpylähotelli vuokraa maastopyöriä, osa myös sähköisellä avustuksella.

Virkistäydy luonnossa

Maastopyöräily tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua seudun kohteisiin, uusiin maisemiin ja nauttia luonnon kauneudesta. Suomen monipuolinen luonto tarjoaa upeita reittejä metsissä, järvien rannoilla ja mäkien ympärillä. Luonnossa liikkuminen on tunnetusti hyväksi mielenterveydelle, ja maastopyöräily tarjoaa mahdollisuuden päästä pois arjen kiireistä ja stressistä. Retki luontoon antaa tilaa ajatuksille ja luo miellyttävän ympäristön rentoutumiselle.

Sopii kaikille

Maastopyöräily on harrastus, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Perheet voivat nauttia yhteisestä ajanvietosta luonnossa, pariskunnat voivat löytää uusia paikkoja yhdessä ja ystäväporukat voivat haastaa toisensa uusilla reiteillä. Maastopyöräilyyn voi valita vaihtelevan vaikeustason reittejä, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan haasteen.

Mukaan kannattaa varata eväsreput, jotta voit pysähtyä maisemien äärellä nauttimaan eväistä ja hengähtämään hetken.

Ympärivuotinen harrastus

Suomen vaihtelevat vuodenajat tarjoavat upeita maisemia ympäri vuoden, ja maastopyöräily onnistuu mainiosti kaikkina vuodenaikoina. Talvella fatbikeilla ja sähköfatbikeilla varustetut pyörät mahdollistavat liikkumisen lumisilla poluilla ja jäällä. Kylmästä säästä huolimatta talvinen maastopyöräily tarjoaa uuden ulottuvuuden harrastukseen ja mahdollisuuden nauttia talven kauneudesta.

Kylpylät tarjoavat maastopyöräilyelämyksiä

Useat kylpylät Suomessa tarjoavat maastopyöriä vuokralle, joten ei ole vaikeaa yhdistää maastopyöräilyä rentouttavaan kylpylälomaan. Esimerkiksi Spa.fi-kylpylät Härmän kylpylä, Kruunupuisto, Ikaalinen Spa&Resort, Naantali Spa, Spa & Resort Peurunka, Imatran kylpylä ja Ruissalo Spa tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin maastopyöräilijöille.

Pyörät on helppo vuokrata suoraan kylpylähotellikohteista, jolloin voit samalla nauttia laadukkaista majoituspalveluista, herkullisesta ruoasta ja hemmottelevista kylpyläpalveluista. Näin maastopyöräilystä tulee osa täydellistä rentoutumista ja hyvinvointia tarjoavaa lomakokemusta.

Tutustu kylpylöiden tarjontaan ja varaa aktiivinen loma pöyräilyn merkeissä!