Varaa
loma

HAE >>

Vauhdikasta kesää Härmän Kylpylässä

Vauhdikasta kesää Härmän Kylpylässä

KESÄ 2023
Härmän Kylpylä, Ylihärmä

Valtakunnan vilkkain lomasesonki on käynnistynyt ja Härmän Kylpylä on Suomen vilkkaimman lomanviettoalueen keskellä!

Kylpylähotellissa viihtyy koko perhe!

Keskellä Lakeuksia, vilkkaan valtatien varrella sijaitsee Etelä-Pohjanmaan komein kylpylähotelli, Härmän Kylpylä!

Härmän Kylpylästä löytyy perheen jokaiselle jäsenelle tekemistä: kylpylän riemut, hemmottelua, liikuntaa, hyvää ruokaa… Hemmotteluhoitoja löytyy niin kosmetologeilta kuin hierojiltakin.

Ulkoalueelle pääsee koko perhe vaikka pelaamaan Multigolfradalle, jossa mitellään taitoja pihagolfin, frisbeegolfin ja jalkapallon merkeissä. Oikea golfkenttäkin löytyy samasta pihapiiristä: Härmä Golf & Academyn 9-reikäinen kenttä kutsuu pelaamaan uudestaan ja uudestaan. Ja mikäli tuota myyttistä greencardia ei ole hallussa pääsee taitoja kokeilemaan joko rangelle tai Par-3 radalle ihan omatoimisesti.

Lapsille ja lapsenmielisille

Kun lapset viihtyvät, niin silloin viihtyvät myös aikuiset! Härmän oma maskotti Nippe-Norsu on pienen elämänsä kiertänyt sirkuksen kanssa. Käydessään kavereittensa kanssa Härmän Kylpylässä, päätti hän jäädä tänne asumaan, kun talossa on niin mukavaa ja paljon kivaa tekemistä. Nippe-Norsu tykkää VekaraViidakosta. Se on Nippe-Norsun lempipaikka missä vain mielikuvitus on rajana. Siellä pystyy leikkimään kotileikeistä aina toiminnallisiin viidakkoseikkailuihin. Vekaraviidakko on hieno jatko upealle ulkoleikkialueelle, joka on Kauhavan alueen monipuolisin ulkoleikkipaikka. Vekaraviidakko on kaikille avoin, maksuton leikkipaikka.

Välillä tulee nälkä!

Ravintolasta löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin valtava valikoima! Maukasta, suomalaista lähiruokaa buffetpöydästä päivittäin, juhlia varten 60-paikkainen tilausravintola Banketti, rauhallinen A la Carte ravintola Riihi, Suomen ainoa kylpylässä sijaitseva Kotipizza sekä kesäisin joka ilta avoinna oleva Burgerbuffet…. A la Carte-listalta löytyy lapsille oma Nippe-Norsun lastenlistakin! Aikuisten ruokarauhan takaa ravintolan lasten leikkinurkka.

Kun alkaa väsyttämään!

Hotellin vastaanotossa pienempikin ylettyy ihan aikuisten korkeudelle sisäänkirjoittautuessa. Härmän Kylpylä on rakentanut portaat vastaanottotiskin yhteyteen.
Majoittuminen tilavassa perhehuoneessa tai kahden hengen huoneessa takaa loistavan loman Härmässä.

Nippe-Norsu ja Kuntsarin väki toivottaa kaikki vieraat tervetulleiksi, ympäri vuoden!

Mitä alueella tapahtuu?

Härmän Kylpylän sijainti luo puitteet mainiolle lomanvietolle! Suomen upein huvipuisto, Huvivaltio Powerpark sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä, samoin juhannuksena ravattava Nordic King-ravirata on samalla etäisyydellä. Powerkin ulkoalueella on myös yksi Somen vauhdikkaimmista kartingradoista! Kesän lopulla siellä kisataan lajin maailmanmestaruudesta! Ähtäri Zoo pandoineen on reilun tunnin ajomatkan etäisyydellä, Keskisen Kyläkauppaan Tuuriin on noin tunti. Lisäksi Seinäjoki sekä sen useat tapahtumat ovat puolentunnin ajomatkan päässä! Seinäjoen Kaupunginteatteri, SJK:n kotiottelut, Provinssi, Vauhtiajot, Tangomarkkinat, Solar Sound Festival…lista on pitkä!

Kannattaa katsoa alueen tarjonta sivulta www.lakeudelle.fi

Myös ulkomaanmatka on helppo yhdistää Härmän reissuun: Reitti Uumajaan Vaasan Satamasta sijaitsee 45 minuutin ajomatkan etäisyydellä.

Härmän Kylpylä sijaitsee mainiosti keskellä kaikkea: Vilkkaan Valtatie 19 varrella, 300 kilometrin etäisyydellä niin Tampereelta, Oulusta kuin Jyväskylästäkin. Härmään pääsee niin autolla, bussilla kuin junallakin: lähin rautatieasema on Kauhavalla ja seisake Alahärmässä. Ja molemmissa on taksitolppa, joten matka ei ole esteenä millään tavalla.

Tervetuloa viettämään vauhdikasta kesälomaa Lakeuksille, Härmän Kylpylään!

Varaukset
06 – 4831 600
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.harmankylpyla.fi

SUOMALAISET KYLPYLÄT X:ssä