Imatran Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

IMATRA Imatran Kylpylä

Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli Saimaan rannalla

Imatran Kylpylä, Itä-Suomen monipuolisin lomakeskus, sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä luonnonkauniilla Ukonniemen alueella, lähellä Imatran keskustaa. Tervetuloa nauttimaan taianomaisesta kylpylä- ja aktiivilomasta, virkistävästä kokouksesta ja yritystilaisuudesta sekä ainutlaatuisesta luonnosta Saimaan syleilyyn. Olitpa miten aktiivinen hyvänsä, aina on helppo rentoutua taianomaisessa elämyskylpylässämme, antautua kylpylähoitojen vietäväksi tai herkkujen hemmoteltavaksi. Voit viimein tuntea olevasi hemmoteltu.

Kadota arki Taikametsässä

Majoitu hotelliin tai loma-asuntoon

Hotellihuoneissamme ja Chalets-sviiteissämme majoitut mukavasti palveluiden keskellä. Erikokoiset loma-asunnot ja loma-sviitit sekä modernit Luhtisviitit ja Imatran Kylpylä Villas -huoneistot luonnon helmassa, palveluiden välittömässä läheisyydessä tuovat valinnan vapautta lomaasi. Urheilujoukkueille tai vaikkapa koululaisryhmille tarjoamme edullista Sport Camp -hostellimajoitusta.

Omalla autolla saapuville meillä on tilava, ilmainen paikoitusalue. Imatran Kylpylän lähialueelta löydät myös paljon aktiviteettipaikkoja kuten jäähallin, pesäpallo- ja ampumahiihtostadionin, tennishallin, Karhumäen urheilukentät sekä Frisbeegolfin. Imatran Golfin ja Golf Saimaan vehreät kentät luovat iloja kaikentasoisille golffaajille.

Tutustu tarkemmin eri majoitusvaihtoehtoihin ja lomapaketteihin tästä.

Järjestä virkistävä kokous

Meillä järjestät myös erilaiset kokous- ja koulutuspäivät sekä tilaisuudet isoille ja pienille ryhmille. Niiden yhteyteen voit myös yhdistää rentoutumista esimerkiksi erilaisissa ohjatuissa aktiviteeteissa. Kokoustilat ja -tarjoilut sekä majoitus- ja muut palvelut räätälöimme ryhmän tarpeiden mukaisesti. Kaikki palvelut saman katon alta. Lue lisää

Kadota arki Taikametsässä

Kylpylä Taikametsässä on suomalaiseen luontoon teemoitettu monipuolinen ja viihtyisä kylpylä, jossa taianomaisen maailman luovat valot, äänet, musiikki ja erilaiset sääilmiöt. Oman eksotiikkansa Taikametsään tuovat sen sisustukselliset ja toiminnalliset allaselementit: kivet, viherkasvillisuus, vesipuotoukset ja - seinät, luolat, sillat ja liukumäki. Videoscreeneiltä voit ihailla Saimaan luontoa ja sen vedenalaista maailmaa.

Täydellistä rentoutumista haluavalle Taikametsästä löytyy mös kuuma- ja kylmäaltaita, hierovia suihkuja ja porealtaita. Monipuolisen allasmaailman täydentävät perheen pienempien oma allas, 20 metrin kuntouintiallas, ja ympärivuotisessa käytössä oleva lämmitetty ulkoallas.  Taikajoki-allasosastolta löytyy jopa 80 m pitkä vesiliukumäki, jossa voi kisata modernin ajanottotekniikan avulla.

Kylpylä Taikametsä

Kaunistu ja virkisty

Kauneushoitolamme Beauty Spa Wellamo tarjoaa pientä ylellisyyttä vieraidemme kylpylälomaan. Beauty Spasta saat laadukkaan valikoiman kosmetologipalveluita sekä kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja. Voit nauttia myös hieronnoista, erilaista kylvyistä tai vaikkapa syvärentouttavasta kokovartalohoidosta.

Hemmotteluhoidot

Syö hyvin ja vietää iltaa

Ravintolamme, Kahvila Akseli G, allasbaari sekä tunnelmallinen kesäterassimme upein Saimaa-maisemin vastaavat vieraidemme viihtymisestä aamusta iltaan. Ravintola Pistaasin aamiais-, lounas- ja illallisbuffetin runsaus ovat saaneet kiitosta lomailijoita sekä kokousvierailta. Lisäksi Kastanjan à la carte -listalta löydät herkulliset annokset koko perheelle.

Kahvila Akseli G:ssä on kiva pistäytyä kahvilla, virvokkeilla tai kun pieni nälkä yllättää. Kahvilassa voi viipyä pidempäänkin ja pelata erilaisia lautapelejä tai seurata ikkunasta Taikametsän tapahtumia.

Ravintola Tähtitaivas ja Bar Helmi tarjoavat iltoihin viihdettä, tansseja ja karaokea. Iltaohjelma

Liiku ja nauti luonnosta

Kylpylävieraita palvelevat myös liikuntasalimme, hyvin varusteltu kuntosalimme, ohjatut ryhmäliikuntatunnit, vesijumpat, monipuolinen viikko-ohjelma ja moderni 8-ratainen keilahallimme. Lapsille löytyy lisäksi leikkihuone ja -puisto, lapsiystävällinen uimaranta ja mukavaa puuhaa lautapelien tai vaikkapa ilmakiekon parissa.

Aktiivilomailijoiden mieleen ovat Kylpylän ovelta avautuvat upeat ulkoilu-, hiihto- ja lenkkimaastot. Ensilumenlatu avautuu jo lokakuun lopulla ja ladulle pääsee aivan kylpylän läheisyydestä.

Sport&Aktiviteetit

IMATRAN KYLPYLÄ FACEBOOKISSA

IMATRAN KYLPYLÄ INSTAGRAMISSA

IMATRAN KYLPYLÄ TWITTERISSÄ

RT @vemaho: Imatran Kylpylä ja #jättimainos jatkavat yhteistyötä kaudella 2017. #asiakaskokemus #kylpylä #imatra #perheloma https://t.co/yH…
Imatran Kylpylä - juhlailme salissa sai kiitokset osallistujilta https://t.co/ujJrBjKuaz