Varaa
loma





HAE >>

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Vieraillessasi Suomalaiset Kylpylät ry:n jäsenkylpylässä, kysymme Sinulta henkilötietojasi. Henkilötiedoilla tarkoitetaan nimeä, henkilötunnusta, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Näiden tietojen avulla voimme palvella Sinua kylpylätoimintaan liittyvissä asioissa entistä tehokkaammin ja joustavammin. 

Henkilötietojen säilyttämisessä noudatetaan henkilötietolakia. Suomalaiset Kylpylät ry ei luovuta kuluttajien henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERISELOSTE

1. REKISTERINPITÄJÄ

Spa.fi-verkkopalvelun henkilörekisterin ylläpitäjä on Suomalaiset Kylpylät ry. Yhteystiedot:
Suomalaiset Kylpylät ja Kuntoutuskeskukset ry
Osoite: c/o Solaris-lomat ry, Kauppakaarre 1, 00510 Helsinki
Puhelin: 040 139 8383

2. REKISTERIN VASTUU -JA YHTEYSHENKILÖ

Tero Eskola

3. REKISTERIN NIMI

Suomalaiset Kylpylät ry:n asiakasrekisteri

4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on kylpyläpalveluiden ja asiakassuhteen hoito.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi ja sähköpostiosoite.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Rekisteröidyn itsensä antamat/päivittämät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Spa.fi-verkkopalvelu luovuttaa asiakkaittensa henkilötietoja ainoastaan viranomaisille.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Spa.fi-verkkopalvelu ylläpitää tiedot suojatussa tietokannassaan. Rekisteriä käyttävät Spa.fi-palvelun työntekijät, joille myönnetään rekisteriin pääsy.

9. SUOMALAISET KYLPYLÄT RY:N JÄSENYRITYKSET

  • Flamingo Spa VANTAA
  • Härmän Kylpylä YLIHÄRMÄ
  • Ikaalinen Spa & Resort IKAALINEN
  • Imatran Kylpylä IMATRA
  • Kunnonpaikka SIILINJÄRVI
  • Kylpylähotelli Rauhalahti KUOPIO
  • Lohja Spa & Resort KARJALOHJA
  • Naantalin Kylpylä NAANTALI
  • Peurunka LAUKAA
  • Ruissalon Kylpylä TURKU