Varaa
loma

HAE >>

Satumaisia elämyksiä Lohjanjärven rannalla

Satumaisia elämyksiä Lohjanjärven rannalla

KESÄ 2023
Lohja Spa & Resort, Karjalohja
https://www.spa.fi/kylpylat/kylpylahotelli-lohjaspa


Satumainen kylpylä, jolla on tarina. Lohja Spa & Resort sijaitsee upealla paikalla Lohjanjärven rannalla, idyllisessä Karjalohjan kylässä vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta. 

Kylpylässä pääset nauttimaan suomalaisen metsän tunnelmasta esimerkiksi jokikivipohjaisessa kahluualtaassa, rantasaunamaisessa Koivu-saunassa ja elämyssuihkuissa. Neljä erilaista elämyssaunaa täydentävät saunomiskokemuksen perinteisen saunan ohella. Kun Sakari Topelius aikoinaan asui Karjalohjalla, hän tuskin aavisti, että myöhemmin hänen satunsa mukaan nimettäisiin kylässä sijaitsevan kylpylähotellin saunat. Mutta Koivu ja Tähti eivät ole vain nimet:

Koivu +70 C°
Koivu -saunassa voit aistia suomalaisen koivumetsän ympärilläsi ja tuntea istuvasi rantasaunan lauteilla.

Tähti +80 C°
Tähti -saunassa suomalainen saunaperinne yhdistyy Linnunradan tähtiin ja antaa Sinulle yllätyksellisen mutta silti tutun saunaelämyksen.

Suolasauna +55 C°
Suolasaunassa käytetään Himalajan mineraalisuolaa, joka pehmentää ihoa ja hoitaa hengitysteitä. Kiukaalle suolaa ei laiteta, vaan sitä hierotaan ihoon. Suolasaunassa ei myöskään heitetä löylyä, vaan nautitaan suolan hoitavasta vaikutuksesta miedossa lämmössä.

Höyrysauna + 47
Höyrysaunassa voit rentoutua eukalyptuksen tuoksussa. Lihaksesi kiittävät ja hengitystiet avautuvat.

Elämysaltaat
Span allasosastolla voit nauttia poreilevasta kylvystä kahdessa porealtaassa (+32 C°) tai kokeilla miltä tuntuu kuuma- (+38 C°) ja kylmävesialtaan (+7 C°) yhdistelmä. Virkistyt varmasti!

Kahluualtaat
Kahluualtaissa kylmä ja kuuma pistävät veren kiertämään ja pääset hemmottelemaan jalkapohjia hierovilla pyöreillä kivillä. Vuorottelu kylmässä (+7 C°) ja kuumassa (+38 C°) herättävät jalkasi varmasti.

Anna veden hoitaa
Vesihieronta-altaassa (+28 C°) hartioiden ja koko vartalon lihasten kireys saa helpotusta.

Lasten altaassa viihtyvät aikuisetkin
Jännittävä ääniallas ja liukumäki houkuttelevat lapsia, mutta myös aikuiset varmasti ymmärtävät sen viehätyksen. Kellumalla lasten altaan vedenalaisessa äänimaailmassa (+32 C°) myös mieli rentoutuu.

Kokeile kiipeilyä
Isoon altaaseen (+28 C°) on tuotu kiipeilytelineet niitä vesipetoja varten, jotka haluavat kokeilla taitojaan seinäkiipeilyssä. Voit haastaa itsesi kiipeämään niin korkealle kuin mahdollista. Sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kuntouintiallas
Lohja Span 25 m:n kuntouintialtaassa (+28 C°) pääset pitämään kuntoasi yllä uimalla tai vesijumppaamalla. Altaan syvyys on matalassa päässä 100 cm ja syvässä päässä 170 cm.

Elämyssuihkut
Erikoissaunaosastolla on saunojen lisäksi myös kolme elämyssuihkua; sumu, puro ja sade -toiminnoilla.

Lämmitetyt divaanit
Spa-osastolta löytyy kaksi lämmitettyä divaania, joihin voi helposti kaikkien spa-elämysten jälkeen pysähtyä ihastelemaan poutapilviä tai jopa torkahtaa.
 

MUUTA NÄHTÄVÄÄ

Lohjan nähtävyydet ovat lyhyen ajomatkan päässä, ja ainutlaatuinen länsiuusimaalainen järviluonto ympäröi kylpylähotellia.

Oletko jo tutustunut Tytyrin kaivokseen tai käynyt ottamassa selfien kuuluisan Paavolan tammivanhuksen kanssa?

Lohja Spa & Resort >>

SUOMALAISET KYLPYLÄT X:ssä