Varaa
loma

HAE >>

HUHTIKUU 2024 Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

Hyvinvointia viihteestä ja tanssista

Huhtikuu 2024
Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

Musiikki ja tanssiminen ovat mitä parhaita hyvinvoinnin lähteitä, ja nyt huhtikuussa eletäänkin tanssi-iltojen kulta-aikaa, kun parhaimmillaan Kylpylähotelli Rauhalahdessa eturivin artisteja esiintyy jopa kolmena iltana viikossa. Tutkimusten mukaan musiikin kuuntelu tekee hyvää aivoille, ja se voi sekä rauhoittaa että virkistää - molemmissa tapauksissa se joka tapauksessa taatusti vähentää stressiä. Myös tanssimisen on todettu edistävän monella tapaa hyvinvointia. Mikäs sen parempi hyvinvointituote kuin tanssi-illan sisältävä kylpyläloma!

Suomen eturivin artistien lisäksi Rauhalahdessa musiikista ja tanssista pääsee nauttimaan myös Jätkänkämpän Perinne- ja savusaunailloissa, joissa kämppäateriaa voi nauttia elävän musiikin tahdissa - illassa ovat mukana viulisti Henna ja hanuristi Janne. Henna ja Janne osallistavat asiakkaat mukaan illan ohjelmiston kulkuun, sillä jokainen saa esittää toivekappaleitaan. Ja yhteislauluksihan se välillä menee. Ja usein illan aikana pistetään pystyyn myös kämppätanssit!

Vaihtelua tanssimusiikkiin saadaan Rauhalahdessa myös retrodiscosta, joka on meillä ikärajaton täysi-ikäisille, eli retroilemaan ovat tervetulleita yhtälailla parikymppiset kuin yli viiskymppisetkin. Karaokea Rauhalahdessa pääsee laulamaan kuutena iltana viikossa, ja - kas kummaa! - silloinkin pienemmällä tanssilattialla pistetään tanssiksi. Eli eikun varaamaan kylpyläloma kera tanssin ja laulun - Kylpylähotelli Rauhalahdesta, Kuopiosta!

www.rauhalahti.fi