Kartano - Spa - Kokous
Hotelli Haikon Kartano
Varaa
loma

HAE >>

PORVOO Hotelli Haikon Kartano

Hotelli Haikon Kartano & Spa

Hotelli Haikon Kartano, monipuolinen kartano- ja kylpylähotelli, sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla, vain noin puolen tunnin ajomatka Helsingistä ja 6 km idyllisestä Porvoon Vanhasta kaupungista. Haikko on ihanteellinen paikka romanttiseen lomaan tai virkistäytymiseen aikuisten kesken. Hotellissa myös palkittu kongressikeskus kokouksiin jopa 400:lle.

"Uudistunut kylpylä rentoon yhdessäoloon."

Kartanohotellissa kaikki huoneet on yksilöllisesti sisustettu ja jokaisella huoneella on oma tarinansa. Kartanossa on kolmea erilaista huonetyyppiä: eleganteista pienemmistä Classic-huoneista erittäin ylellisiin parvekkeellisiin Imperial- ja Sviittihuoneisiin. Kylpylähotellissa löytyy perusvarustelluita Standard-huoneita, ilmastoituja Superior-huoneita sekä tilavampia Deluxe ja poreammeellisia Sviittihuoneita. Kylpylähuoneista on lyhyt matka kylpylän hemmotteleviin hoitoihin.

Huonehinta sisältää aina runsaan Kartanoaamiaisen, kylpylän altaiden ja saunojen sekä kuntosalin käytön. Kylpylän hoidoista kannattaa kokeile extreme-elämystä Haikon Huippukylmässä -120 asteessa. Se virkistää, antaa hyvän unen, helpottaa stressioireita, nivel- ja lihaskipuja ja iho-ongelmia. Huippukylmä on hyytävän ihana ja erikoinen elämys, jota muistelet pitkään!

Haikon Kartanossa voit nauttia aurinkoisesta palvelusta, korkeatasoisesta gastronomiasta, historiallisesta kartanotunnelmasta, upeasta merinäköalasta sekä hemmottelevista kylpyläpalveluista. Kesällä Haikon Kartanon terassi on yksi Suomen parhaista ja upea 14 hehtaarin Kartanopuisto tarjoaa kauniin ulkoilumaaston hotellin vieraille.

Haikon Kartano toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleiksi!

Lisätietoja: www.haikko.fi

Osoite: Haikkoontie 114, 06400 Porvoo

HAIKON KARTANO FACEBOOKISSA

Haikon Kartano - INSTAGRAM

Juhlat Haikossa - PINTEREST