Rokua Health & Spa Hotel
Rokua Health & Spa Hotel
Varaa
loma

HAE >>

ROKUA Rokua Health & Spa Hotel

Rokua Health & Spa Hotel

Rokua Health & Spa Hotel on hyvän olon kylpylähotelli keskellä Suomea, Rokua Geoparkin sydämessä ja Rokuan kansallispuiston kainalossa. Virkistävä kylpylä, lähiruokaa tarjoava ravintola ja hemmotteleva Day Spa takaavat rentouttavan loman. Suoraan ulko-ovelta avautuu Rokuan rauhallinen luonto ja hotellin nurkalta lähtee retkeilyreitit Rokuan kansallispuiston maisemiin.

Kylpylä

Virkisty Rokuan kylpylässä ja supisuomalaisessa saunassa. Kylpylässä uidessa pääsee nauttimaan Rokua Geoparkin kuvankauniista luonnosta upean näköalan avautuessa suoraan kylpylän ikkunoista.

25 metrin kuntouintiallas ja lämminvesiallas vesihierontapisteineen tarjoavat aktiivista liikuntaa ja nautinnollista rentoutumista. Kaksi lämmintä monitoimiallasta ilahduttavat perheen pienimpiä – uimataitoisille lapsille on vesiliukumäki ja taaperoille oma kahluuallas vesileluineen. Päivän rasitteista pääsee palautumaan pulahtamalla kylmäkaivoon.

Day Spa

Nauti, hiljenny ja hemmottele Day Spassa. Day Spa on ylellinen keitaamme keskellä Rokuan jäkäläkankaita. Rauhallinen musiikki, miellyttävät tuoksut ja kaunis ympäristö viimeistelevät rentouttavat hoidot kokonaisvaltaiseksi elämykseksi. Hemmottelupalveluidemme pariin ovat tervetulleita kaikki. Palvelualtis ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen hyvinvoinnistasi alusta loppuun.

Ravintola

Ravintola Rousku on tunnettu puhtaista lähiraaka-aineista loihdituista herkuistaan ja se tarjoaa luonnollisen lähiruoan maukkaita makuja aamusta iltaan. Unohtumattoman makuelämyksen täydentää ravintolan suurista ikkunoista avautuvat kauniit näkymät Rokua Geoparkin ainutlaatuisiin, jääkauden muokkaamiin maisemiin.

Lasten Rokua

Rokualla lapset nauttivat lomastaan iloisin mielin koko sydämestään! Kylpylä kutsuu polskimaan ja ulkoilureitit patikoimaan, leikkihuoneessa ja hotellin pihalla sijaitsevalla temppuradalla viihtyvät perheen pienimmät. Suuressa leikkihuoneessa on lasten oma elokuvahuone sekä erilliset huoneet lautapelien ja konsolipelien pelaamiseen.

Tilavaan perhehuoneeseen mahtuu majoittumaan mukavasti koko perhe. Tekemistä riittää ympäri vuoden – sisällä ja ulkona! Rokua on turvallinen ja rauhallinen ympäristö lasten kanssa lomailuun.

Luonto

Rokua Geoparkin ja Rokuan kansallispuiston luonto on vertaansa vailla. Jääkauden muovaama maasto, valkoisten jäkäläkankaiden koristamana – näky, joka hivelee jokaisen lomailijan silmää. Kylpylähotellissa lomaillessa pääsee nauttimaan Rokuan metsärikkauksista ja puhtaasta, rauhallisesta luonnosta. Luontoreitit lähtevät suoraan kylpylähotellin nurkalta.

Elämykset ja aktiviteetit

Rokuan luonto tarjoaa aktiivilomailijalle upeat puitteet. Talvella voit uppoutua lumisen luonnon lumoihin hiihtäen, pilkkien ja talvipyöräillen sekä lumikenkäillen perinteisillä lumikengillä tai vauhdikkaammilla liukulumikengillä. Kesäkaudella komeista maisemista pääsee nauttimaan maastopyöräillen, uiden, vaeltaen ja meloen. Rokualla pääsee myös sienestämään ja marjastamaan mäntymetsän siimeksessä ja kalastamaan kirkkaissa vesissä.

Kokoukset ja juhlat

Rokua Geoparkin maisemissa voi järjestää virkistävän kokouksen rauhallisessa ympäristössä ja ikimuistoiset juhlat luonnon äärellä. Rokua elämyksineen on oiva paikka inspiroivalle, uusia ajatuksia herättävälle kokoukselle. Rokualla voi myös juhlistaa elämän tärkeitä hetkiä kauniin luontomaiseman ympäröimänä ja nauttia tilaisuudesta hotellin hoitaessa järjestelyt.

Rokua tarjoaa hyvää oloa ja luonnon rauhaa kaiken kokoisille tilaisuuksille sekä vauhtia ja elämyksiä sitä kaipaaville.

 ROKUA FACEBOOKISSA

ROKUA INSTAGRAMISSA