Parasta aikaa yhdessä
Naantalin Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

NAANTALI Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä toivottaa Sinut tervetulleeksi viihtymään, lepäämään ja nauttimaan tasokkaista palveluista merellisessä ympäristössä. Naantalin Kylpylällä on pitkät kylpyläkulttuurin perinteet. Kylpylä on myös listattu maailman sadan parhaimman kylpylän joukkoon sekä valittu useana vuonna peräkkäin Suomen Luotetuimmaksi Kylpyläksi. Hotelli on valittu Suomen parhaaksi hotelliksi kahtena vuonna peräkkäin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa (2019 ja 2020). 

 

Majoitus

Naantalin Kylpylän tilavissa huoneissa majoitut mukavasti – yksin, yhdessä tai vaikka koko perheen voimin. Naantalin Kylpylän huoneet on uudistettu 2019, ja joukosta löytyy mm. tyylikkäät Loft-huoneet ja ylelliset Deluxe-huoneet. Uudet teemasviitit voittivat Suomen parhaan sviitin tittelin 2020 World Travel Awardseissa. Täällä vietät ikimuistoisen hääyön, tyylikkäät syntymäpäivät tai ystävysten hemmotteluloman. Voit valita majoituksen Kylpylän päärakennuksesta tai Spa Residencenstä, joka sijaitsee noin 150 metriä päärakennuksesta.

Kylpylä ja hoidot

Kylpylän sauna- ja allasparatiisissa nautit lämmöstä ja virkistävistä poreista. Lepää lempeästi poreilevassa roomalaisessa altaassa tai anna virkistysaltaan hierovien vesisuihkujen rentouttaa lihaksiasi. Pulahda ulkoaltaan lämpimään veteen ja nauti auringonpaisteesta tai kirkkaasta tähtitaivaasta ja merellisestä näkymästä. 

Kylpylän hoidoissa voit irrottautua arjesta monin eri tavoin. Kauneuskeskus Bellezzan upeat kauneus- ja vartalohoidot hellivät sinua päästä varpaisiin. Valittavanasi on mm. ranskalaisilla Phytomer-tuotteilla tehtyjä kasvohoitoja ja lukuisa määrä erilaisia vartalohoitoja. Kauneushoitolassa onnistuvat myös mm. juhlameikit ja kestopigmentoinnit. Kylpylän kampaamosta saat täydelliset parturi- ja kampaamopalvelut.

Wellness-osastollamme voit rentoutua hieronnoissa, savi- ja turvehoidoissa sekä kylvyissä. Suosituimpia hierontahoitojamme ovat Aromaattinen hieronta, Balilainen hieronta sekä Hot Stone -hieronta. Niin hieronnoista kuin erilaisista kylvyistäkin voit nauttia yksin tai romanttisesti yhdessä suosituissa parihoidoissa. Hoitohetken kruunaa lasillinen kuohuviiniä.

Ravintolat

Kylpylässä on useita erilaisia ravintoloita esimerkiksi aasialaisia ja eurooppalaisia makuelämyksiä tarjoava Le Soleil, rento Bistro Rucola, tyylikäs Cafe Roma ja autenttisuudestaan Suomen ainoan Thai Select -tunnustuksen saanut Thai-ravintola Thai Garden. Ravintolamme panostavat tuoreisiin raaka-aineisiin, mielenkiintoisiin viineihin, kulinaristiseen laatuun ja ammattitaitoiseen palveluun. 

Kesällä suosittelemme erityisesti ravintola Snickaria, joka on uusi tyylikäs ja tunnelmallinen kesäravintolamme aivan vanhan kaupungin sydämessä, Naantalin rannassa. Tutustu tarkemmin osoitteessa: www.snickari.fi

Naantalin Kaivohuone vanhan kaupungin rannassa on kesävieraiden suosiossa. Kaivohuone toivottaa tervetulleeksi nauttimaan hyvästä ruoasta ja viihteestä kotimaisten ykkösartistien tähdittämänä. 

Syyskaudella Kaivohuone palvelee tilausravintolana, jossa voit järjestää esimerkiksi yritysjuhlat upeissa puitteissa.

Kokoukset ja juhlat

Naantalin Kylpylä on palkittu kuudesti Suomen parhaana kokoushotellina. Saamme erityisesti kiitosta ammattitaitoisesta palvelustamme ja siitä, että kaikki tarvittavat palvelut löytyvät helposti saman katon alta. Kylpylä tarjoaa tilat ja modernin kokoustekniikan niin pieniä tiimipalavereita kuin suuria kansainvälisiä kongressejakin varten. Kokenut henkilöstömme huolehtii järjestelyistä viimeistä piirtoa myöten. Katso lisätietoja osoitteesta varaakokoukset.fi.

Naantalin Kylpylä on täydellinen kohde myös perhejuhlien viettoon, olipa kyse häistä, syntymäpäivistä tai sukutapaamisesta. Kylpylästä hankit myös lahjat. Naantalin Kylpylän lahjakortti on haluttu lahja, lahjakortin saat kätevästi netistä tai paikan päältä.

Aktiviteetit

Lomallaan erilaisia aktiviteetteja kaipaavat hyötyvät Naantalin Kylpylän runsaista harrastusmahdollisuuksista. Kylpylän upouusi kuntokeskus OLOFitness avattiin tammikuussa 2019. Kylpylän vapaa-ajan viikko-ohjelmaan, viihdekalenteriin ja liikuntakalenteriin voit tutustua netissä jo ennen Kylpylään saapumista. 

Naantalin Kylpylä on erinomainen tukikohta, kun lähdet lenkille, kävely- tai pyöräretkelle, opastetulle vierailulle Kultarannan puutarhaan, veneretkelle, pelaamaan golfia tai tutustumaan Turun nähtävyyksiin. Kivenheiton päässä Kylpylästä on peräti neljä täysmittaista golfkenttää.

Voit myös shoppailla Kylpylän eri myymälöissä tai tehdä retken läheisiin kauppa- ja ostoskeskuksiin.

 

Perhe lomalla

Naantalin Kylpylä on ihanteellinen koko perheen lomanviettopaikka. Erityisesti koulujen loma-aikoina hotelli tarjoaa lapsille runsaasti ajanvietettä. Kylpylän oma Muksumaailma polkuautoineen, peleineen ja leikkeineen on avoinna päivittäin kesällä, mutta myös muina loma-aikoina. Muksumaailman yhteydessä on lisäksi ohjattu ja valvottu Muksumesta-lapsiparkki. Kummatkin muksulat ovat kylpylän asiakkaille ilmaisia!

Naantalissa voit tietysti kohdata rakastetut Muumi-hahmot omalla saarellaan Muumimaailmassa. Kesäkuussa Naantalin Musiikkijuhlien aikaan kaupungissa vierailevat klassisen musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet. Emmateatterissa esitetään kesäisin ratkiriemukkaita näytelmiä, joiden rooleissa loistavat tunnetut suomalaiset näyttelijät. 

NAANTALIN KYLPYLÄ FACEBOOKISSA

Finland's Leading Hotel 2020