Varaa
loma

HAE >>

Suomalaiset Kylpylät

Suomalaiset Kylpylät

Monta hyvää syytä valita seuraavaksi matkakohteeksesi Suomalainen Kylpylä.


Kylpylöillä on Suomessa pitkät perinteet. Kylpylälaitoksista on totuttu hakemaan terveyttä ja hyvää oloa jo satojen vuosien ajan. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme palvelee sinua omalla kielelläsi ja sinun tarpeesi huomioon ottaen. Hoidoissa hyödynnetään kunkin alueen omaa, ainutlaatuista osaamista ja luonnon hoitoaineita kuten esim. luonnonsavea ja turvetta.

Suomalaisessa yrityksessä on totuttu myös ottamaan huomioon ympäristön mahdollisimman pieni kuormitus ja kestävä kehitys. Myös matkan jättämä hiilijalanjälki on lento- tai laivalomakohdetta pienempi. Suomalaiset Kylpylät sijaitsevat pääsääntöisesti puhtaan luonnon helmassa, meren tai järven rannalla. Maisemassa, jossa lataat akkuja sekä fyysisesti että henkisesti.

Valitsemalla Suomalaisen Kylpylän tuet myös suomalaista työtä ja varmistat kylpyläperinteiden jatkumisen Suomessa myös tulevina vuosisatoina.

Nimestään huolimatta Kylpylä tarjoaa vieraalleen tänä päivänä paljon muutakin kuin vain erilaisia uima-altaita ja saunoja tai perinteisiä kylpylähoitoja. Modernin Kylpylähotellin vieraana voit nauttia monipuolisista liikunta- ja muista aktiviteeteista, viihtyisästä majoituksesta, ylellisistä day spa –hoidoista, monipuolisista ravintolapalveluista ja runsaasta viihde- ja kulttuuritarjonnasta kylpylässä ja sen ympäristössä. Tarjoamme siis saman kuin naapurin kaupunkihotelli ja samalla kuitenkin paljon enemmän. Sinä päätät mistä palveluistamme haluat kulloinkin nauttia.

Suomalaiset Kylpylät – yhdistyksen muodostavat 12 itsenäistä, ketjuista riippumatonta hyvinvointikohdetta eri puolella Suomea, lähellä Sinua. Meitä yhdistää halu tarjota Sinulle unohtumattomia elämyksiä korkealaatuisen ja yksilöllisten palveluiden merkeissä.

Tervetuloa nauttimaan Suomesta.