Majoitusvaihtoehdot
Rokua Health & Spa Hotel
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Rokua Health & Spa Hotellissa nukut yösi hyvin ja nautit olostasi. Meillä pääset majoittumaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Paina pää hotellin pehmeisiin lakanoihin, viihdy tilavassa perhehuoneessa tai ihaile sviitin parvekkeelta Rokua Geoparkin maisemaa.

Valikoimassamme on hotellihuoneita yhden hengen huoneista tilaviin perhehuoneisiin. Karvakaverin kanssa lomailevat pääsevät majoittumaan lemmikkihuoneisiin.

Standard-huone

Viihtyisä standard huone on oiva valinta 1-2 henkilölle. Erilliset vuoteet, lisävuodemahdollisuus. Huoneista löytyy suihku, TV ja ilmainen Wi-Fi.

Superior-huone

Tilava ja uudistettu Superior-huone tarjoaa tilaa ja viihtyisää olemista. Kahdelle hengelle suunnatusta huoneesta löytyy suihku, TV, jääkaappi, ilmainen Wi-Fi .

Perhehuone

Saunallinen perhehuone tilaa kaipaavalle lomailijalle. 2-4 henkilön tilavasta huoneesta löytyy sauna, suihku, TV ja ilmainen Wi-Fi. Sopii erinomaisesti perheille, lisävuodemahdollisuus.

Lemmikkihuone

Hotellissamme on muutama lemmikkihuone, jossa pääsee majoittumaan lemmikin kanssa. Huoneista löytyy erilliset vuoteet, suihku, TV ja ilmainen Wi-Fi.

Parvihuone

Kaksitasoisessa parvihuoneissa on oleskelutila alakerrassa ja makuuhuone yläkerrassa sekä kylpyhuone molemmissa kerroksissa. Oleskelutilan seinältä laskettavat sängyt majoittavat huoneeseen jopa neljä henkilöä. Parvihuone soveltuu myös perheille, joissa on jo isompia lapsia. Parvihuoneesta löytyy suihku, TV, ilmainen Wi-Fi.

Sviitti

Parvekkeellinen ja tilava sviitti, joista avautuu hulppeat näkymät Rokua Geoparkin luontoon ja kirkasvetiselle Ahveroisen lammelle. Sviitissä on oleskelutila, erillinen makuuhuone, kylpyhuone ja oma sauna.

ROKUA FACEBOOKISSA

ROKUA INSTAGRAMISSA