Imatran Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitu hotelliin tai loma-asuntoon

Hotellihuoneissamme ja Chalets-sviiteissämme majoitut mukavasti palveluiden keskellä. Loma-asunnot ja lomasviitit sekä Imatran Kylpylä Villas-huoneistot luonnon helmassa palveluiden välittömässä läheisyydessä tuovat valinnanvapautta lomaasi. Kaikki majoitustilat ovat savuttomia.

Hotelli

Imatran Kylpylän hotelli majoittaa mukavasti palveluiden äärellä tai luonnon rauhassa - valintasi mukaan. Hotellissa kaikki palvelumme ovat aivan vierelläsi, mikä lisää oleskelun vaivattomuutta. Promenadihotellin tilavat huoneet antavat lomallesi rentoa mukavuutta. Lapset valtaavat lisävuodealkovin riemusta kiljuen. Meiltä löytyy myös huoneita, joihin voi ottaa lemmikin mukaan. 
Kaikki huoneet ovat savuttomia. Majoitushintaan sisältyy runsas aamiaisbuffet, Kylpylä Taikametsän vapaa käyttö, kuntosalin käyttö, talon vapaa-ajan ohjelma ja ilmainen wifi sekä pysäköinti.

Promenadi Double

Tilava parvekkeellinen huone perheille tai lisätilaa kaipaaville muhkealla parisängyllä, sekä erillinen makuualkovi jossa 2 sänkyä. Huoneeseen saa tarvittaessa lisäksi yhden siirrettävän lisävuoteen tai vauvansängyn. Huoneeseen voidaan siis sijata yhteensä viisi vuodetta.Lasitettu parveke, tasokas huonevarustus. Parkettilattia, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut aikuisille, vedenkeitin, puhelin, taulu-tv, MiniBar ja ilmainen langaton internet-yhteys. Huoneista on näköala Saimaalle, ulkoaltaalle tai terassipihalle.

Promenadi Twin

Tilava parvekkeellinen huone perheille tai lisätilaa kaipaaville, kaksi erillistä sänkyä vierekkäin sekä erillinen makuualkovi jossa lisäksi kaksi sänkyä. Huoneeseen saa tarvittaessa lisäksi yhden siirrettävän lisävuoteen tai vauvansängyn. Huoneeseen voidaan siis sijata yhteensä viisi vuodetta.Lasitettu parveke, tasokas huonevarustus. Parkettilattia, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut aikuisille, vedenkeitin, puhelin, taulu-tv, MiniBar ja ilmainen langaton internet-yhteys. Huoneista on näköala Saimaalle, ulkoaltaalle tai terassipihalle.

Standardi Twin

Standardihuoneet ovat kahden hengen huoneita, joihin saa tarvittaessa myös lisävuoteen tai vauvansängyn. Osa voidaan yhdistää väliovella perhehuoneiksi. Suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut aikuisille, puhelin, taulu-tv, MiniBar ja ilmainen langaton internet-yhteys. Huoneista on näköala Saimaalle tai kylpyläkadulle. Kylpyläkadun puoleisissa huoneissa on huonekohtainen jäähdytys.

Economy Twin

Huoneet ovat hieman Standardihuoneita pienempiä, joten niihin ei saa lisävuoteita. Huoneissa on kaksi vuodetta vierekkäin. Suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut aikuisille, puhelin, taulu-tv, MiniBar ja ilmainen langaton internet-yhteys. Economy-huoneista on näköala Saimaalle tai kylpyläkadulle. Kylpyläkadun puoleisissa huoneissa on huonekohtainen jäähdytys.

Loma-asunnot ja -sviitit

Loma-asunnoissa kaikki on valmiina. Ne tarjoavat niin perheelle kuin ystävä- tai työtoveri joukollekin mukavasti omaa rauhaa ja ovat kuitenkin lähellä kylpyläpalveluja. Loma-asuntojen pakettihintaan sisältyy hotelliaamiainen ja sisäänpääsy Kylpylä Taikametsään joka päivä.

Loma-asunto, 1 mh

Modernit loma-asunnot, 2 + 2 henkilölle. Asunnoissa on olohuone, makuuhuone, keittiö ja sauna. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto neljälle hengelle. Parkettilattia, takka, wc, hiustenkuivaaja, PayTV, langaton internet-yhteys. Jäähdytetty ilmastointi.

Loma-asunto, 2 mh

Modernit loma-asunnot, 4 + 2 henkilölle. Asunnoissa on olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö ja sauna. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kuudelle hengelle. Parkettilattia, takka, wc, hiustenkuivaaja, PayTV, langaton internet-yhteys. Jäähdytetty ilmastointi.

Lomasviitti, 2 mh

Tilavimmat loma-asuntomme, 4 + 4 henkilölle. Asunnoissa on kaksi kerrosta. Olohuone, kaksi makuuhuonetta ja keittiö yläkerrassa, sauna ja takkahuone alakerrassa. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kahdeksalle hengelle. Parkettilattia, takka, wc, hiustenkuivaaja, PayTV, langaton internet-yhteys. Jäähdytetty ilmastointi.

Luhtisviitti, 2 mh

Tyylikkäästi sisustettu sviitti, 4 + 2 henkilölle. Olohuone, kaksi makuuhuonetta, toisessa ylellinen parisänky, omat kylpyhuoneet, toisessa amme. Keittiö, sauna, takka ja upea iso lasitettu parveke. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kuudelle hengelle. Parkettilattia, wc, hiustenkuivaaja, PayTV ja langaton internet-yhteys.

Imatran kylpylä villas 

Modernit Villas-huoneistot tarjoavat laadukasta majoitusta erikokoisissa Villoissa kylpylän läheisyydessä. Myös Villoissa majoituksen hintaan sisältyy hotelliaamiainen ja kylpylän käyttö.

Villa, 2mh

Tyylikkäästi sisustettu sviitti, 4 + 2 henkilölle. Olohuone, kaksi makuuhuonetta, toisessa ylellinen parisänky, omat kylpyhuoneet, toisessa amme. Keittiö, sauna, takka ja upea iso lasitettu parveke. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kuudelle hengelle. Parkettilattia, wc, hiustenkuivaaja, PayTV ja langaton internet-yhteys.

Villa, 3 mh

Paritalohuoneisto 6 + 2 henkilölle. Olohuone, kolme makuuhuonetta joista kaksi yläkerrassa. Keittiö, sauna, takka ja iso parveke. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, pyykinpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kahdeksalle hengelle. Parkettilattia, wc, hiustenkuivaaja ja langaton internet-yhteys.


IMATRAN KYLPYLÄ FACEBOOKISSA

IMATRAN KYLPYLÄ INSTAGRAMISSA

IMATRAN KYLPYLÄ TWITTERISSÄ

RT @vemaho: Imatran Kylpylä ja #jättimainos jatkavat yhteistyötä kaudella 2017. #asiakaskokemus #kylpylä #imatra #perheloma https://t.co/yH…
Imatran Kylpylä - juhlailme salissa sai kiitokset osallistujilta https://t.co/ujJrBjKuaz