Majoitusvaihtoehdot
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Rentoudut sitten yksin, kaksin, koko perheen tai isomman porukan kanssa, löydät meiltä sopivan huoneen ja mukavan sängyn.

Kaikki huoneemme ovat ilmastoituja ja sopivat myös liikuntarajoitteisille. Hotellissa toimii maksuton Internet-yhteys.

Huonehinnat sisältävät aamiaisen, kylpylän ja kuntosalien käytön sekä ohjatun vapaa-ajan ohjelman. Kaikissa huoneissa on kylpytakit aikuisille. Toivotamme hotelliimme tervetulleeksi myös lemmikit.

Standard kahden hengen huone

Huoneissa on wc, suihku, kylpytakit, TV, hiustenkuivaaja sekä silitysrauta ja -lauta. Osaan huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa lisämaksusta. Huoneeseen mahtuu yksi lisävuode sekä matkasänky lisämaksusta.

Superior Plus Lake View - kahden hengen

Huoneissa on parivuode tai erilliset kahden hengen sängyt, wc, suihku, kylpytakit ja -tossut, vedenkeitin, minijääkaappi, TV, hiustenkuivaaja sekä silitysrauta ja -lauta. Huoneissa on parveke, josta näkymät Kallavedelle. Huoneeseen mahtuu yksi lisävuode tai matkasänky lisämaksusta.

Superior Forest View - kahden hengen hu

Huoneissa on kaksi erillistä 100cm yhden hengen vuodetta, wc, suihku, kylpytakit, TV, hiustenkuivaaja, minijääkaappi sekä silitysrauta ja -lauta. Huoneeseen mahtuu yksi lisävuode sekä matkasänky lisämaksusta.

Juniorsviitti

Huone on täysin uudistettu vuonna 2019. Uusitut vuoteet, oma sauna sekä iso terassi josta näkymä sisäpihalle ja Kallavedelle takaavat viihtyvyyden.
Huoneen varusteluun kuuluu myös wc, suihku, kylpytakit ja -tossut, vedenkeitin, TV, hiustenkuivaaja ja minijääkaappi.

Huoneessa on lisäksi levitettävä vuodesohva.

Yhden hengen huone

Huoneessa on parkettilattia, wc, suihku, TV, hiustenkuivaaja ja kylpytakki.

Perhehuone

Perhehuone on normaalia kahden hengen huonetta tilavampi huone, jossa on erilliset vuoteet ja vuodesohva. Huoneissa on wc, suihku ja kylpytakit aikuisille, TV, minijääkaappi, hiustenkuivaaja sekä silitysrauta ja –lauta.

Osan perhehuoneista voi kytkeä toiseen huoneeseen väliovella.

Perhehuoneisto

Perhehuoneisto on kahden huoneen väliovellinen huoneisto. Toinen huoneista on tilavampi perhehuone, toinen huone on kahden hengen huone. Molempiin huoneisiin on lisävuodemahdollisuus. Molemmissa huoneissa wc, suihku, kylpytakit, TV ja minijääkaappi, hiustenkuivaaja sekä silitysrauta ja -lauta.

KUNNONPAIKKA FACEBOOKISSA