Spa Hotel Runni
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Spa hotel Runnin kylpylähotellissa mieli ja keho laskeutuvat lempeästi lomatunnelmaan uudistetuissa ja hyvin varustelluissa huoneissa

Kylpylähotellissa on 59 tasokasta ja viihtyisää 2 hengen Superior-huonetta ja kaksi saunallista sviittiä. Tilavien huoneiden vakiovarustukseen kuuluvat mm. minibaari ja taulutelevisio, wi-fi, silitysrauta- ja lauta, vedenkeitin tee- ja kahvihetkiin, hygieniatuotteita sekä huonekohtainen ilmastointi. Lähes kaikissa huoneissa on myös lisävuodemahdollisuus ja lemmikin kanssa matkustaville löytyy omat huoneet. Osassa huoneita tilavat parvekkeet.

Saunalliset sviitit sijaitsevat hotellin kolmannessa kerroksessa täysin omassa rauhassa. Sviittien olohuoneessa on mukava rentoutua kaksin tai isommallakin porukalla. Makuuhuoneesta pääsee kätevästi suurelle yhteisterassille, jossa on mukava istuskella ja nauttia jokimaisemasta. Sviittien saunat ovat tilavia, ja molemmat huoneistot soveltuvatkin hyvin myös palavereille ja illanistujaisille sekä hääpareille ja muita juhlahetkiä viettäville.

Kylpylähotelli on valmistunut vuonna 1980 ja tilat on täysin saneerattu viime vuosina. Spa Hotel Runnilla on latauspiste sähköautolle sekä matkaparkki ja hyvät palvelut myös karavaanareille.

Vuonna 1904 rakennettu ja 2011 taidokkaasti entisöity hotellirakennus ja sen huoneet henkivät historiaa nykyaikaisin varustein

Kartanohotelli sijaitsee keskeisellä paikalla noin 200m päässä Spa Hotel Runnin kylpylähotellilta. Kartanohotelli on myös kulttuurihistoriallisesti merkittävä rakennus tunnettujen suomalaistaiteilijoiden lomanviettopaikkana 1900-luvun alkuvuosikymmeninä.

Kartanohotellin entisöidyt ja idylliset huoneet tarjoavat upean henkäyksen vuosisadan takaista historiaa luonnonläheisessä maalaismiljöössä. Kartanohotellin 19 viihtyisää huonetta (13 x 2 hh ja 5 x 1 hh), kaksi huoneistoa sekä Carl Gustaf -sviitti johdattelevat ikimuistoiseen lomatunnelmaan. Kahden huoneen huoneistoissa on minikeittiöt. Kartanohotellin huoneissa on pienet jääkaapit, joihin voi tilata myös minibaarivarustelun ennakkoon. Huoneissa wi-fi, taulu-tv, suihku, wc, hiustenkuivain ja vedenkeitin kahvi- ja teehetkiin.

Tutustu lisää historiaan tästä https://spahotelrunni.fi/historia/