Spa Hotel Runni
Varaa
loma

HAE >>

RUNNI Spa Hotel Runni

Spa Hotel Runni

Spa hotel Runnin spa ja hotellisaunat sekä savusauna kutsuvat rentoutumaan ja virkistymään

Hotellin spa- ja saunaosasto ovat aina majoittujien käytössä. Kompakti kylpylämme tarjoaa rauhallisen uintihetken, piipahduksen kylmäaltaassa sekä vesihierontapisteitä. Allasosastolla voit pysähtyä vain nauttimaan kiireettömästä olosta ja altailta kauniina avautuvasta luonnonmaisemasta. Uimareiden käytössä on myös Hydrohex -virtuaalinen allasjumppapalvelu.

Hotellisaunat on uusittu syksyllä 2022 ja pihapiirissä on myös vuonna 2018 rakennettu savusauna.

Savusaunan suuri löylyhuone ja sen mahtavan kokoinen suuri puulla lämmitettävä kiuas taianomaisine kivineen tarjoaa lempeät löylyt kaiken kokoisille seurueille (max 32hlöä). Savusaunatalon tiloissa on myös lasitettu ulkoterassi mukavaan oleskeluun ja vilvoitteluun sekä kaksi syksyllä 2021 uusittua poreammetta rentouttavine toimintoineen. Saunatuvassa on mitä parhaimmat puitteet viihtyisien juhlien, kokousten ja illanistujaisten viettoon, jonne onnistuvat myös teeman mukaiset tarjoilut. Saunatalo on anniskelualuettamme ja sen läheisyydessä on suuri katettu grillipaikka.

Savusaunatalon tiloja voi vuokrata yksityis- ja ryhmäkäyttöön myyntipalvelustamme. Savusaunan yleisövuorot majoittuville asiakkaille voi tarkistaa ennakkoon vastaanotosta.

Vierailusi yhteydessä voit myös infrapunasaunan ja suolahuoneen tai kirkasvalohuoneen hyvää tekevistä vaikutuksista sekä ihanista perinnehoidoista kuten kuppauksesta ja jäsenkorjauksesta sekä monipuolisista hierontapalveluista.

Hoitola bella sagasta laajan valikoiman hyvinvointipalvelut

Bella Sagan ammattitaitoiset hoitajat tuovat ripauksen ylellisyyttä lomaasi ja saavat niin kehon kuin mielenkin voimaan hyvin. Monipuolisesta valikoimastamme voit valita niin hemmottelevia ja rentouttavia erikoishoitoja kuin perinteisiä klassikkojakin kokeneiden hoitajien taitavissa käsissä. Luonnonläheisiä ja perinteistä kumpuavia hoitomuotoja ovat mm. kuppaus, jäsenkorjaus ja turvehoidot.

Hoitolamme tarjoaa myös laajan kirjon erilaisia hierontoja. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme niin perinteisiä kuin uudentyyppisiä hierontapalvelujamme. Voit valita klassisen hieronnan lisäksi aidon savolaisen päänhieronnan, kuumakivihieronnan, kiinalaisen jalkahieronnan tai vaikkapa ihanan hemmottelevan suklaahieronnan. Tutustu lisää hyvinvointipalveluihin, hierontoihin sekä kosmetologien palveluihin https://spahotelrunni.fi/hyvinvointipalvelut/.

Elämykselliset virkistyspäivät, monipuoliset tiimi- ja kokouspäivät ja ikimuistoiset perhejuhlat

Suunnittelemme päivienne sisällön tarpeitanne vastaavaksi uusilla ideoilla ja ainutlaatuisella sisällöllä. Vireyttä kokouspäiväänne voimme lisätä vaikkapa energisellä taukojumpalla tai reippaalla happihyppelyllä luonnonkauniissa maalaismiljöössämme. Kehon ja mielen virkistystä sekä työhyvinvointia lisää myös laajat hyvinvointipalvelumme ihmeitä tekevillä vaikutuksillaan. Päivän antia voitte sulatella kylpylän poreissa tai savusaunan lämmössä, ja onnistuneelle tiimipäivälle voi nostaa maljan Bistrossa tai nautiskella kaikessa rauhassa ravintolan herkkupatojen äärellä.

Viikonloppuisin tanssitaan

Kylpyläviikonlopun kruunaavat huippuesiintyjien tähdittämät tanssit. Tunnelmallisissa illoissa voit nauttia musiikkia kuunnellen ja rentoutuen tai pyörähdellä tilavalla ravintolaparketilla. Ohjelmallisia iltoja, konsertteja ja teatteriesityksiä on satunnaisesti myös arki-iltoina ja järjestämme ryhmävieraille ohjelman toiveiden mukaisesti.

Ainutlaatuinen runnin historia

Alussa oli lähde. Ihmelähteen rauta- ja monimineraalipitoisen veden parantavat vaikutukset löydettiin jo 1770-luvulla. Vuosisatojen edetessä Runnin terveyskylpylätoiminta sai alkunsa virallisesti vuonna 1904, kun Runnin Kartanohotelli hoitola- ja muine oheisrakennuksineen rakennettiin. Kartanohotellin historia on ainutlaatuinen vailla vertaansa ja vanha historia elää tämän päivän toiminnassa vaikuttaen myös nykypäivään, muistuttaen mistä kaikki onkaan aikanaan saanut alkunsa. Runnin hyvää tekevien hoitojen ja vaikutusten parissa lomailivat 1900-luvun alkuvuosikymmeninä useat maamme taitelijat kuten Leevi Madetoja, L. Onerva, Oskar Merikanto, Juhani Aho, Halosen taiteilijaveljekset, Eino Leino jne. Myös Marsalkka Mannerheim vieraili useaan otteeseen Runnilla sisarensa ja adjutanttinsa kanssa.

Järjestämme historia- ja kulttuurikierroksia ryhmille kertoen vaikuttavia tarinoita pitkästä historiasta. Ihmelähteen terveysvesi virtaa edelleen kirkkaana ja raikkaana kylpylähotellin aulassa sekä Kiurujoen rannalla sijaitsevassa Juomahallissa. Tervetuloa maistamaan!

Lämpimästi tervetuloa hyvinvoinnin ja viihtymisen lähteille Spa Hotel Runniin!