Varaa
loma

HAE >>

yumilashies-vaihtoehto-ripsipidennyksille

YumiLashies - vaihtoehto ripsipidennyksille

UUTUUS Haikossa! YumiLashes on merkittävä, luonnollinen uutuus ripsimarkkinoilla.

Nyt on aika antaa luonnollisuudelle tilaa, sillä tarjolla on todellinen luonnollinen vaihtoehto ripsien kaunistamiseksi. YumiLashes on merkittävä uutuus ripsimarkkinoilla. Se on ripsien kestotaivutus, joka tarjoaa tehokkaan vaihtoehdon kaikille niille, jotka eivät koe irtoripsien käyttämistä miellyttävänä, helppona tai kauniina vaihtoehtona. Kestotaivutus yhdessä kestovärin kanssa takaa todella näyttävän ja kestävän lopputuloksen.

YumiLashes-hoidon vahvuus on sen kyky saada omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä, ilman keinotekoisia irto-osia. Yumi Lashes on siksi tehokas vaihtoehto tekoripsille ja ripsipidennyksille.

Ripsipidennykset ovat jo pitkään olleet varsin suosittuja. Kaikki eivät kuitenkaan viihdy tekoripsissä. Suuri osa ihmisistä ei koe pidennysripsiä helppokäyttöisiksi, eivät he pidä ajatuksesta, jossa ylimääräisiä ulokkeita liimataan silmien lähelle. YumiLashes on hyvä vaihtoehto heille.

Kesällä YumiLash on erityisen huoleton vaihtoehto - kasvot ovat huolitellun näköiset ilman meikkiä ja ripset ovat kauniit niin hiekkarannalla, mökillä kuin kesän juhlissa.

YumiLashies- hoito ja kotihoitotuotteet ovat turvallisia ja EU:n kosmetiikkalainsäädännön mukaisia.

Hoidon kesto on 1,5 h. Varaa hoito tästä

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ