Varaa
loma

HAE >>

Syyslomalla Kuopion Rauhalahdessa

Syyslomalla Kuopion Rauhalahdessa viihtyy koko perhe


Syksyn raikkaat päivät ja ihanat ulkoilumaastot kutsuvat Kuopion Rauhalahteen. Ulkoilu- ja aktiviteetti-päivän päätteeksi on mahtavaa lämmitellä kylpylässä, ja lekotella ulkoaltaassa tähtitaivaan alla. Koko perheen syysloma sisältää paljon kivaa tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Kylpylä monine altaineen ja vesiliukumäkineen kutsuu kaikenikäisiä vesipetoja.  Lomamausteiksi hemmottelevia hoitoja, herkullista ruokaa ja mahtavia esiintyjiä tai kulttuurielämyksiä teatterissa ja musiikkikeskuksella

Monipuolinen kylpylä ja aktiviteetteja

Kylpylässä voi harrastaa niin kuntouintia ja vesitreenejä kuin myös rentoutua porealtaissa ja hierontapisteissä. Lapsille on läträysaltaita ja vesiliukumäki. Virkistävään, lämpimään ulkoaltaaseen siirrytään uintikanavien kautta. Vastapainoksi sisällä löytyy kylmäallas. Hoidoissamme voit hemmotella itseäsi lisää.

Lomaohjelmamme on pääosin ilmaista ja sisältää monipuolista tekemistä kaiken ikäisille niin sisällä kuin ulkona. Alueella on lisäksi mm. keilailukeskus, tenniskeskus ja ratsastustalli.

Luonto lähellä

Parin kilometrin mittainen Katiskaniemen luontopolku alkaa kylpylähotelli Rauhalahden takaa ja kiertelee Katiskaniemen rantoja myötäillen. Polku on helppokulkuinen ja siellä voi liikkua ilman kumisaappaita.  Kävele, juokse, nauti, lumikenkäile - luontopolulla voi liikkua ympäri vuoden.  Rauhalahdesta löytyy myös pururatoja, eikä Puijollekaan ole pitkä matka, ihaile syksyistä Kuopiota vaikka Puijon tornista.

Upeaa iltaohjelmaa koko syksyn

Rauhalahti on suosittu viihdekeskus ja tanssipaikka.  Esiintyjiä ja orkestereita on aina keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin sekä karaokeillat maanantaista lauantaihin joka ilta. Syksyn ohjelmisto on aivan mahtava, tulossa on tanssiorkestereiden aatelia ja jykevämpiä rock-bändejä.

Lokakuussa esimerkiksi Kyösti Mäkimattila & Varjokuva, Komiat, Heidi Pakarinen, Mikko Mäkeläinen, Neljä Ruusua, Taikakuu ja Tommi Soidinmäki.

Marraskuussa nähdään mm. Teflon Brothers, Steve ’n’ Seagulls, Finlanders, Sonata Arctica, Kotiteollisuus, Souvarit, Popeda, Neitoset, Hurma ja Virve Rosti.

Ainutlaatuinen Jätkänkämppä ja savusauna

Tiistai-iltaisin tarjoamme mahtavan elämysillan aidolla 1950-luvun tukkikämpällä, Jätkänkämpällä. Nauti savusaunan löylyistä ja pulahda Kallaveteen. Jätkänkämpällä tarjoamme myös herkullisen perinnepäivällisen sekä palan painikkeeksi livemusiikkia, jota esittävät hanuristimme ja viulistimme. Tätä ei kannata jättää väliin, jos matkasi osuu tiista-illalle.

Kaupunki ja kulttuuri- sekä ostospaikat lähellä

Rauhalahdesta keskustaan on vain 6 km, ja kauppakeskus Matkukseen 7 km. Keskustaan pääsee helposti bussilla suoraan hotellin pihasta. Kulttuuriohjelmaa tarjoavat niin Kuopion musiikkikeskus kuin Kuopion kaupunginteatteri, joissa molemmissa on todella laadukas ohjelmisto. Matkukseen Rauhalahdesta hurauttaa noin 10 minuutissa, ja siellähän on noin 100 liikettä, mukaan lukien Ikea.