Varaa
loma

HAE >>

Superviikonloppu Rauhalahdessa 26 - 27.1.

Superviikonloppu Rauhalahdessa 26 - 27.1.

SONATA ARCTICA PERJANTAINA 26.1.

Kemistä kotoisin oleva melodista metallimusiikkia soittava Sonata Arctica kiertää tammikuussa Suomea. The Ninth Hour levyn tiimoilta järjestetty keikkakiertue saapuu Kuopioon , Kylpylähotelli Rauhalahteen, perjantaina 26.1.2018. Sonata Arctica on ollut Rauhalahdessa keikalla myös muutama vuosi sitten, samoin kuin nyt, ysäreiden aattona.

Illan aikana kuullaan kaikki niin sanotun Chapter Saagan kappaleet: Caleb, Till Death’s Done Us Apart, The End Of This Chapter, Don’t Say A Word sekä Julie), jotka luovat aivan omanlaisensa tunnelman, kertoo Sonata Arctican johtohahmo Tony Kakko.
-
Setissä tulee luonnollisesti myös joukko muita kappaleita ja uutta materiaalia, joka on suunniteltu erityisesti tälle kiertueelle.

Lämppärinä kiertueella on Dark Sarah , joka on Heidi Parviaisen (ex-Amberian Dawn) uusi projekti yhdistäen metallimusiikin, elokuvamusiikin ja musiikkiteatterin elementit.

SUPER-YSÄRIT LAUANTAINA 27.1.

Pohjois-Savon suurimmat ysäribileet haastavat Suomen festivaalit. Nyt neljättä kertaa järjestettävä, legendaarinen Super-Ysäri –party juhlitaan lauantaina 27.1. Kylpylähotelli Rauhalahdessa, Kuopiossa. Supertapahtumassa on aiemmin nousseet lavalle kansainväliset nimet, kuten Rednex, Culture Beat, Movetron ja Dr Alban. Tämän vuoden maailmanlaajuisesti tunnetut vetonaulat ovat espanjalainen Paradisio ja Modern Talking reloaded . Kotimaisista nyt mukana Waldo’s People ja Osmo’s Cosmos.

Kuopion Super-Ysäreiden kävijämäärät ovat kasvaneet, mutta saamme tälläkin kertaa kaikki halukkaat sisään, lupaa tapahtuman järjestäjä Timo Pelkonen Timba oy:stä. Ennakko-odotuksissa on runsaasti yleisöä, mutta järjestäjät ovat varautuneet kaikkeen. – Se kuuluu massiivisten tapahtumien luonteeseen, hän jatkaa. Suuri osa lippuja on myyty, mutta ihan jokaista lippuluokkaa on vielä jäljellä halukkaille.

BAILANDOA RAUHALAHDESSA

Super-Ysärit-lavalla tullaan näkemään espanjalaislaulaja Paradisio, jonka superhitti ”Bailando” on noussut hittilistoille kaikilla mantereilla. Vuoden kiertuekalenterissa on kansainvälisiä festivaaleja, kuten Pohjoismaiden suurimmat 90's -festarit ”Vi Som Älskar 90-talet” ja Euroopan jättifestareista ”Dance-D-Visionin” Belgiassa. Ja nyt tammikuussa tämä tuttu pinkkipää nähdään Kuopiossa.

Kuopiossa tullaan näkemään bonuksena erikoisherkkua, kun Paradision luoja, belgialainen Patrick Samoy on mukana juhlissa. Hän yksi Euroopan suurimmista tuottaja/DJ-nimistä, ja on luvannut nousta lavalle (!), soittamaan Super-Ysärit bileissä DJ-setin Paradision keikan yhteydessä.

MODERN TALKING ON TÄÄLLÄ TAAS!

Myös toinen superkokemus tullaan kuulemaan Kuopiossa . Modern Talking -yhtyettä ei juurikaan tarvitse esitellä. Bändi on kuuluisa joka vuosikymmeneltä hiteistään alkaen 80-luvulta, kuten ”You’re My Heart, You’re My Soul”, ”Brother Louie”, ja ”Chery Chery Lady.”

Tribuuttishow Modern Talking Reloaded (GER) on kiertänyt keikkalavoja vuodesta 1999 esittäen alkuperäisen saksalaisduon legendaarisia discohittejä. Michael Beurich ja Andre Brand näyttävät ja kuulostavat hämmentävän paljon 2003 lopettaneelta alkuperäiskaksikolta Dieter Bohlen ja Thomas Anders. (http://www.nousu.net/modern-talking-reloaded-kasarisavelet-sykkivat-edelleen/)

Modern Talking Reloaded on valtavan kuuluisa etenkin kotimaassaan Saksassa, mutta myös ympäri Euroopan. Etelä-Amerikan kiertueen jälkeen saksalaisduosta tehtiin etusivun juttu Euroopan laajalevikkeisimpään lehteen ”The Spiegel”, ja juttu oli tehty Suomen kiertueella kuvaten! Ehkäpä kuvausryhmä on mukana tälläkin kertaa! Saksan Plauenista tullut, bändin musiikkia kunnioittava Modern Talking Reloaded -duo on lähes 20 vuoden keikkailun ajan ollut varsin ystävällinen kokoonpano, ja nimmarijonot ovat tulleet tutuiksi.

WALDO`S PEOPLE

Vuodesta 1998 asti keikkaillut Waldo's People on yksi suomalaisten suosikkiyhtyeistä. 90-luvun lopulla popitettiin täysillä yhtyeen kappaletta You Drive Me Crazy.

Yhtyeen keulahahmo Waldo eli Marko Reijonen kertoo, että on tehnyt uransa aikana jo yli 200 kappaletta. Keikkasettiä tehdessä joutuukin pohtimaan tarkkaan, mitkä kappaleet aikoo soittaa innokkaalle yleisölle.

OSMO’S COSMOS BAND

Ja neljäntenä bändinä super-ysäreissä tällä kertaa on jo yli 20 vuotta soittanut OSMO’S COSMOS BAND, jonka keikkasetti on tällä kertaa illan teeman mukaisesti ” Osmos Goes Disco”. Taattua biletystä on luvassa.

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ