Varaa
loma

HAE >>

Smaku Exclusive -tapahtuma Porvoossa 15.3.2019

Smaku Exclusive -tapahtuma Porvoossa 15.3.2019

Yhdistä makunautinto ja kulttuurielämys – Haikon Kartanon Pop up -ravintola Smaku Exclusive -tapahtuman yhteydessä Näsin Kartanossa 15.3.!

Näsin Kartanon taidegalleriassa avataan uusi näyttely tiistaina 5.3., ”Pieni kaupunki - suuria taiteilijoita". Näyttely tuo esiin porvoolaisten taiteilijoiden mm. Stig Fredrikssonin, Karin ja Åke Hellmanin, Thor Lindroosin, Juhani Linnovaaran, Tuomas Renvallin, Lennart Segerstrålen ja Kimmo Warjosen ainutlaatuisia teoksia.

Perjantaina 15.3. Smaku-tapahtuman yhteydessä Haikon Kartano rakentaa yhdeksi illaksi Pop up -ravintolan Näsin Kartanoon, ja illan aikana on mahdollista kuulla Haikon keittiöpäällikön Jyrki Yli-Uotilan ja ravintolatoimenjohtaja Riitta Vesterisen kertovan illan maisteluannoksista ja Haikon ravintolafilosofiasta.

Lisäksi galleristi Hanna Kaarina Syrjäläinen kertoo lyhyesti vasta avatusta näyttelystä ja teoksista. Sinne-ravintolasta Näsin Kartanoon on järjestetty kuljetus, joka sisältyy Smaku Exclusive 1 -kierroksen hintaan.

 

Smaku Exclusive ensimmäistä kertaa

Porvoo on suosittu ruokakaupunki, jossa on järjestetty Smaku -ruokatapahtumaa jo kolme kertaa. Asiakkaat ovat toivoneet mahdollisuutta päästä tutustumaan henkilöihin ravintoloiden takana sekä paikallisten ravintoloidemme ruokafilosofiaan. Tämä toive toteutuu maaliskuussa, kun kaikkien aikojen ensimmäinen Smaku Exclusive -kierros järjestetään perjantaina 15.3.2019!

Pääset tutustumaan viiteen ravintolaan

Kierros kestää noin 3 tuntia ja sen aikana asiakkaat pääsevät nauttimaan viiden ravintolan herkullisista smakuannoksista juomineen, jotka ovat valmiiksi räätälöity kruunaamaan makuelämys. Kierroksen päätteeksi tarjoillaan vielä suussa sulava jälkiruoka siinä ravintolassa, johon kierros päättyy.

Ravintolat ovat lähellä toisiaan ja siirtymät ravintolasta toiseen kestävät kävellen noin 3-10 min. Kierroksen järjestys on suunniteltu ja aikataulutettu etukäteen ja kattaukset alkavat ravintoloissa 40 minuutin välein klo 18.00 alkaen, joten herkutteluaikaa per ravintola on noin puoli tuntia.

Exclusive ryhmä 1:ssä ovat mukana: Bistro Sinne, Haikon kartano (pop up-ravintola Näsin kartanon galleriassa), Zum Beispiel, Rafael’s Steakhouse ja Ani’s Café

Exclusive ryhmä 2:ssa ovat mukana: Brasserie L’amour, Meat District, Sicapelle, Salt ja Bistro Gustaf

LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Kaikkien ravintoloiden annosesittelyt ja varausohjeet löytyvät osoitteesta www.smakuporvoo.fi/store. Tilausta tehdessänne on mahdollista valita myös gluteeniton, laktoositon tai kasvisruokavalio koko illaksi.

Paikkoja on rajoitetusti ja vain 200 ensimmäistä mahtuu kierrokselle mukaan!