Varaa
loma





HAE >>

Rauhalahden perinne- ja savusaunailta Jätkänkämpällä Finpron Visit Finlandin hyvinvointimatkailun Finrelax-kärkituote

Kylpylähotelli Rauhalahden perinne- ja savusaunailta Jätkänkämpällä Finpron Visit Finlandin hyvinvointimatkailun Finrelax-kärkit

JÄTKÄNKÄMPÄN YLEISILLE PERINNE- JA SAVUSAUNAILLOILLE KUNNIAA FINRELAX-KÄRKITUOTEKISASSA!

Suomen matkailutarjontaa laajennetaan kehittämällä hyvinvointi- ja kulttuurimatkailutuotteita ulkomaisille matkustajille. Finpron Visit Finlandin Finrelax-kasvuohjelma valitsi 25 hyvinvoinnin kärkituotetta ja Culture Finland -ohjelma 20 uutta suomalaisen kulttuurin kärkituotetta yli 200 tuotekehityskilpailuun osallistuneen joukosta. Palkittujen yritysten, joiden joukossa on Kylpylähotelli Rauhalahti, palveluissa yhdistyvät luontoelämykset, ruoka ja hyvinvointihoidot sekä suomalainen kulttuuri saunasta aina paikallisten tavalliseen arkielämään.

Palkittu Jätkänkämpän yleiset perinne- ja savusaunaillat järjestetään läpi vuoden aina tiistaisin ja kesäaikaan myös torstaisin. Illan ohjelmassa on saunominen aidossa savusaunassa, uinti Kallavedessä (talvella avanto), herkullinen perinnebuffet. Ruokateemat vaihtelevat vuodenajan mukaan (kesällä perinteinen rosvopaisti lisukkeineen, syksyllä riistaa, joulun alla supisuomalaiset jouluherkut). Illan aikana soittaa hanuristi, joka myös laulattaa vieraita. Kesäaikaan vieraat voivat seurata huikeaa tukkailaisesitystä. Juhannusaattona Jätkänkämpän piha-alueella on suositut juhannusjuhlat.

Katso lisää: Jätkänkämpän perinne- savusaunaillat