Varaa
loma

HAE >>

Naantalin Kylpylän uusissa huoneissa yhdistyvät Muumit ja skandinaavinen muotoilu

Naantalin Kylpylän uusissa huoneissa yhdistyvät Muumit ja skandinaavinen muotoilu

Naantalin Kylpylän tämän vuoden yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on Muumi Story -huoneet, jotka valmistuvat juuri sopivasti kesäsesongin alkuun. Muumihuoneet ovat osa Kylpylän laajempaa uudistushanketta, jonka aikana valtaosa päärakennuksen huoneista uudistetaan täydellisesti. Lapsiperheille ja muumeista hurmaantuneille aikuisille suunnatut huoneet tuovat elämysmatkailuun uuden ulottuvuuden.

Story-huoneiden idea on lähtöisin Japanista, jossa erilaiset teemahuoneet ovat saavuttaneet suuren suosion. Japanilaisissa hotelleissa voi majoittua esimerkiksi Miffy- tai Hello Kitty -teemahuoneissa, joiden sisustuksessa on käytetty suositulla hahmolla kuvitettuja tekstiilejä, astioita ja muita materiaaleja. Naantalin Kylpylä tuo teemahuoneet Suomeen ensimmäisenä hotellina.

Story-huoneissa sisustuksella ja tunnelmalla tarjotaan lisäelämyksiä asiakkaille. Jokainen yksityiskohta on mietitty valittuun teemaan sopivaksi. Naantalin Kylpylän Story-huoneiden teemaksi valittiin luonnollisesti muumit. - Muumit ovat tärkeä osa Naantalia ja Naantalin Kylpylän tarjoamaa lomakokemusta. Naantalin Muumimaailmassa ja Kylpylässä vierailee kesäsesongin aikana tuhansia lapsiperheitä. Haluamme antaa uusia ja jännittäviä elämyksiä etenkin lapsiperheille ja muille muumeista innostuneille vieraillemme, kertoo Riikka Suurkaulio, Naantalin Kylpylän myynti- ja markkinointijohtaja.

Suomalaisten ja skandinaavisten lapsiperheiden lisäksi kohderyhmänä ovat myös japanilaiset turistit. Vastaanotto japanilaisten matkanjärjestäjien keskuudessa on ollut innostunut ja varauksia on tehty jo ensi vuodellekin, Suurkaulio jatkaa.

Story-huoneissa sisustuksen kantavana teemana ovat paitsi muumit myös skandinaavinen design. Puhdaslinjaisten, vaaleiden ja raikkaiden sisustuselementtien keskelle väriä tuovat muumit ja muumilaakson muut asukkaat muun muassa verhoissa, lakanoissa ja pyyhkeissä. Tärkeänä osana sisustusta ovat myös ympäristöystävällisyys, kulutuskestävyys, energiatehokkuus ja allergiaystävällisyys.

Muumi Story -huoneiden huonekalut ja valaisimet edustavat myös modernia skandinaavista muotoilua kuten esimerkiksi Jukka Setälän suunnittelemat Fatboy-jakkarat. Myy-lampun inspiraatio on puolestaan syntynyt Muumikirjojen hahmoista ja kuvituksista. Lampulla on elegantti nutturamainen ulkomuoto ja vahva persoonallisuus, sisustussuunnittelija Päivi Halt kertoo.

Kolme muumiaiheista Story-huonetta avautuu asiakaskäyttöön toukokuun lopussa. Kesäsesongin jälkeen huoneita tehdään vielä kaksi lisää.

Muumi Story -huoneissa majoittuvat voivat halutessaan nauttia aamiaista myös huoneessaan. Huoneaamiaisen kruunaa Muumimamman letut vadelmahillolla, Suurkaulio kertoo. Aamiaisen jälkeen päivä jatkuu vene- tai minijunakuljetuksella Muumimaailmaan, jossa juhlitaan tänä kesänä 20. toimintavuotta.

Naantalin Kylpylä investoi vahvasti kylpylän saneeraukseen ja uudistamiseen. Maaliskuussa Kylpylän päärakennuksessa sijaitsevassa Sviittihotellissa avattiin 50 täysin uudistettua Deluxe-tason huonetta. Loput 120 Sviittihotellin huonetta on tarkoitus remontoida tulevan syksyn aikana.