Varaa
loma

HAE >>

Naantalin kevään 2019 tärpit

Naantalin kevään 2019 tärpit

Naantalin aurinko toivottaa tervetulleeksi kevätkarkeloihin!

Huhtikuu avaa rantabulevardin ja vanhankaupungin idylliset ravintolat. Vappuaattona ja -päivänä nautitaan brunsseista mm. Ravintola Snickarissa ja Naantalin Kaivohuoneella. Myös Naantalin Kylpylän ravintoloissa nautitaan herkullisista buffetpöydistä ja a la carte -kattauksista.

Vappuna legendaarinen Naantalin Kaivohuone avaa myös keikkakautensa ja vappuaattona lavalla nähdään Neljänsuorasta tuttu Antti Ketonen. Keikkojen yhteyteen voit varata myös edullisemman Bilebreikki-majoituksen.

Äitienpäiväkattauksia löytyy perinteisesti joka lähtöön – yksi suosituimmista on Naantalin Kaivohuoneen äitienpäivälounas kristallikruunujen alla ja kylpylän juhlava lounas merimaisemissa. Naantalin Kylpylässä äitienpäivää voi viettää myös koko viikonlopun, äidit erityisen edullisesti.  

Kevään ensimmäinen suurtapahtuma Naantalissa on tietysti Naantalin Musiikkijuhlat 5.–16.6. Tänä vuonna klassikkotapahtuma viettää 40-vuotisjuhliaan!

Ja mitäpä olisi Naantalin kesä ilman Muumilomaa! Muumit toivottavat vieraat tervetulleiksi 8.6. alkaen. Tänä kesänä etsitään yhdessä taikurin kadonnutta kuningasrubiinia.

Naantalin alkukesän 2019 muistikalenteri

Vappu 30.4.–1.5.
Naantalin Kaivohuoneen keikat 30.4. alkaen
Äitienpäivä 12.5.
Naantalin Musiikkijuhlat 5.–16.6.
Muumimaailma avoinna 8.6. alkaen