Varaa
loma

HAE >>

Jouluostosreissu Helsinkiin

Mall of Triplassa Suomen suurimmat joululahjavalikoimat

”Helsingin uusi sydän” kauppakeskus Mall of Tripla avattiin lokakuussa Pasilaan. Suomen – ja jopa Pohjoismaiden suurimmassa kauppakeskuksessa 250 liikettä viidessä kerroksessa palvelee joululahja-shoppailijoita! Kaksi kauppakeskuksen kerrosta on lastattu eri vaateliikkeillä: skandinaavista käyttömuotia ja kansainvälisiä merkkiliikkeitä. Myös kodintarvikkeita ja vapaa-ajan liikkeitä Triplasta löytyy runsaasti.

Triplassa voi shoppailun lisäksi myös herkutella ja löytää elämyksiä arjen piristykseksi tai juhlan kohokohdaksi. Suomen laajin ravintolatarjonta pitää sisällään niin tuttuja klassikoita kuin paikallisia herkkuja street foodista fine diningiin. Takuuvarmasti elämyksiä voit kokea esimerkiksi surffaillessasi +27 asteen lämmössä tai vieraillessasi virtuaalisesti Suomen tunnetuimmilla keikkalavoilla Musiikkimuseo Famessa.


copyright: YIT / Materiaalipankki

Mall of Tripla sijaitsee uuden Pasilan joukkoliikenneaseman yhteydessä, joten saapuminen sinne on helppoa: Triplassa pysähtyy 900 junaa, 850 bussia ja 400 raitiovaunua päivässä. Uusien väylien ansiosta Mall of Triplassa on helppo asioida myös autolla tai pyörällä. Sähköautoille Triplassa on lähes 300 latauspistettä. Lähin Spa.fi-verkoston hotelli sijaitseekin näppärästi Helsingin Haagassa vain pikkuriikkisen junamatkan päässä Pasilasta: Huopalahden asemalta lähijunilla E-, I- ja U- ja A Pasilaan matkustaa kahdessa-kolmessa minuutissa! Hotellilta voi myös lainata polkupyörän, jolla matka kevyen liikenteen reittejä pitkin Triplaan hujahtaa varttitunnissa. Omalla autolla Hotel Haagasta Triplaan ajaa kahdeksassa minuutissa (4,3 km).

Hotel Haaga Central Parkissa Helsingin Keskuspuiston laidalla voit majoittua mukavasti Standard- tai Superior-huoneissa. Hiljattain uusitut ja vieraiden lämpimästi vastaanottamat Superior-huoneet on sisustettu kolmella eri teemalla: metsänvihreä Keskuspuisto-aiheinen Central Park, ilta-auringossa kylpevä Hygge ja viileän sininen Wellness. Hektisen shoppailupäivän jälkeen hotellivieraat voivat helliä jäseniään saunassa, pulahtaa uimaan tai käväistä vielä kuntosalilla: kaikki tämä sisältyy huonehintaan. Uuden upean Triplan innoittamina, kolmen yön majoituspaketti hotellissa tarjotaan 25 %:n alennuksella päivän hinnasta.   

Jouluostosreissu Helsinkiin on tänä talvena siis mahtavampi kuin koskaan!Lue lisää Mall of Triplasta:
https://malloftripla.fi/

Lue lisää majoituksesta Hotel Haaga Central Park -hotellissa ja varaa huoneesi:
https://www.hotelhaaga.fi/

Lue lisää 3 yön lomatarjouksesta:
https://www.hotelhaaga.fi/tarjoukset/asu3/