Varaa
loma

HAE >>

Kesällä Naantalin aurinkoon

Kesällä Naantalin aurinkoon

Naantali on kiistatta yksi kotimaan matkailun huippukohteita – idyllisessä merenrantakaupungissa rentoudut lyhyellä minilomalla tai nautit kesästä pidempäänkin -  aivan kuten presidenttiparimmekin. Naantalista jokaiselle löytyy mieluisin tapa oleilla, urheilla, herkutella ja hemmotella. Listasimme parhaat vinkit jokaiseen makuun!


Naantalin vanhakaupunki on todellinen lomailijan mansikkapaikka

Herkuttelijoille

Kulinaristi ilahtuu Naantalin monipuolisesta ravintolatarjonnasta. Sekä Naantalin Kylpylän tasokkaat ravintolat että rannan tunnelmalliset herkkuapajat kutsuvat nauttimaan aurinkoisille terasseille ja pitkille illallisille. Uusimpia tulokkaita on esimerkiksi Naantalin parhaalla rantapaikalla sijaitseva Snickari, 1800-luvun puutalossa sijaitseva skandinaavinen ravintola. Muista myös Costa Food Festival elokuussa sekä edullinen kahvilakierros, jonka voit hankkia matkailuneuvonnasta.


Uusi ravintola Snickari rannassa tarjoaa puhtaita makuja ja upeita merinäkymiä

Aktiivilomailijalle

Naantalista löytyvät sekä patikkareitit, golf-kentät, uimarannat, rantalentisverkot että vesiurheilumahdollisuudet. Kylpylän täysin varustellulla kuntosalilla voi vetää kunnon treenin, ja kylpylältä voi lainata myös ulkopelejä ja vuokrata polkupyöriä, joilla hurauttaa nopeasti vaikka jätskille vierasvenesatamaan. Naantalissa lomalla yhdistyykin luontevasti sekä loikoilu että liikunta.


Naantalin Kylpylän ulkoalla houkuttelee tunnelmoimaan.

Romantikoille

Naantali on tunnettu vanhankaupungin charmista ja mukulakivikaduista. Pikkukujilla riittää putiikkeja, joissa piipahtaa ja kahviloita, joissa istuskella oman kullan kanssa. Romanttiselle retkelle sopii erinomaisesti myös vanha pusupolku tai piknikit Naantalin kauniissa puistoissa. Kylpylällä on mukava pulikoida lämpimissä poreissa ja nauttia vaikka yhteisestä rentoutumishetkestä parihieronnassa, -kylvyssä tai -kauneushoidossa.


Naantalin kesä on tapahtumia täynnä.

Kultturelleille

Naantali on tunnettu värikkäästä historiastaan ja kylpyläkulttuuristaan. Monet opastetut kierrokset johdattavat mielenkiintoisten tarinoiden äärelle tai esimerkiksi Kultarannan upeaan puutarhaan. Naantalin kävijän tulee ehdottomasti myös kokea iltavesper ja trumputtaja! Naantalissa yhdistät lomaasi helposti myös kesäteatteria tai Turun kulttuuritarjontaa, ja suomalaisten tähtiartistien ystävät suuntaavat luonnollisesti Naantalin Kaivohuoneen keikoille, missä bileet jatkuvat myöhään kesäyöhön.


Naantalissa viihtyy koko perhe.

Lapsellisille

Lasten suursuosikki on totta kai Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari. Kesällä lapsille on paljon muutakin ohjelmaa, kuten omia kiertokävelyjä ja vaikkapa Lasten Musiikkijuhlat. Myös Kylpylän oma Muksumaailma palvelee kesäloma-aikaan ja kylpylältä Naantalin rantaan ja takaisin on kiva puksutella minijunalla.

Ota tästä talteen lomatärpit Naantaliin:

Kesätapahtumia:

Kesäherkuttelua:

Kylpylän kesälomapaketteja: